Infra Koeriers en Agro Koeriers kiest voor de kwaliteit van de Renault Master en Bluekens Truck en Bus. “Bluekens Truck en Bus levert ons in alle opzichten maatwerk, zowel qua voertuig als service.”

Een enveloppe met stukken waar de rechtbank met spoed op wacht. Industriële pompen en afsluiters voor schepen. Of monsters van gewassen die naar een onderzoekslaboratorium moeten. Infra Koeriers en Agro Koeriers vervoert het allemaal met evenveel toewijding. “In alles wat wij doen staat betrouwbaarheid centraal”, vertelt eigenaar Frans van der Graaf. “Voertuigen zijn daarbij een belangrijke schakel. Mede daarom kiezen we voor de Renault Master en Bluekens Truck en Bus. Zij begrijpen wat wij nodig hebben.”

Verdiepen in de vraag

Van der Graaf werkt al een paar jaar naar tevredenheid samen met Bluekens Truck en Bus in Roosendaal. “Door de persoonlijke aandacht voel je je bij Bluekens echt welkom als klant. Goed voorbeeld daarvan is het hele traject rond onze nieuwe Renault Master Red EDITION gesloten bestelwagen. Aan het begin van het traject hebben ze zich eerst verdiept in onze behoefte: waar ga je het voertuig voor inzetten en hoe kunnen we daar het beste voertuig voor leveren? Op basis daarvan zijn ze de Renault Master gaan specificeren.”
‘Door de persoonlijke aandacht voel je je bij Bluekens echt welkom als klant. Zij begrijpen wat wij nodig hebben.’

Klantgericht en accuraat

De nieuwe Renault Master Red EDITION is voorzien van allerlei functionaliteiten die zijn afgestemd op de specifieke werkzaamheden van Infra Koeriers en Agro Koeriers. Van der Graaf: “Zo heeft het voertuig een laadlift, een praktische oplossing voor adressen waar geen heftruck is om pallets te laden en te lossen. Daarvoor gebruiken we dan de laadlift en een palletwagen. Aan de binnenkant hebben we extra bescherming aan laten brengen om beschadigingen te voorkomen. Tijdens het traject hielden ze ons continu op de hoogte. De verkoper kwam persoonlijk langs om de voortgang te bespreken. De klantgerichte en accurate werkwijze is tekenend voor Bluekens Truck en Bus.”

Comfort en ondersteuning voor chauffeur

Infra Koeriers en Agro Koeriers kiest vol overtuiging voor de Renault Master. “We hebben er nu twee in onze vloot. Het zijn betrouwbare voertuigen met een hoog comfortniveau, wat ook belangrijk is aangezien onze chauffeurs de hele dag in de auto zitten. De nieuwe Renault Master biedt bovendien aanvullende systemen die het werk voor onze mensen onderweg makkelijker maken, zoals Permanent Rear View, een dodehoek waarschuwingssysteem en parkeerhulp.”

Over Infra Koeriers en Agro Koeriers

" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Infra Koeriers en " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Agro Koeriers is gevestigd in Bergen op Zoom en Tholen en bedient opdrachtgevers in West-Europa. “Met Infra Koeriers en Agro Koeriers zijn we actief voor de branches business, medical, industrial en de agrarische sector”, zegt Van der Graaf. We zijn gespecialiseerd in spoedzendingen. Ons motto is niet voor niets: ‘Als morgen bezorgen te laat is!’. Dit geeft precies aan waar wij voor staan. Als bezorging vandaag nog kan, zullen we echt niet wachten tot morgen.”

De Renault Master Red EDITION zelf ervaren?

pb-infra-570.jpg