Bluekens Brandweer Techniek is sinds december 2013 een nieuwe service van Bluekens Truck en Bus. In de vestiging Breda heeft Bluekens een volledig geoutilleerde werkplaats die tegemoet komt aan de eisen en wensen van diverse brandweerkorpsen.

Bluekens Brandweer Techniek is het aanspreekpunt voor brandweerorganisaties in West- en Zuid-Nederland. Voor alle voorkomende werkzaamheden aan brandweermaterieel in de breedste zin van het woord kan men terecht bij Bluekens Brandweer Techniek. Er wordt met gebruikmaking van geautoriseerde partners gewerkt volgens het one-stop-shopping principe. Het complete onderhoud van chassis en opbouw vindt gelijktijdig plaats onder één dak, met één centraal aanspreekpunt.

24/7
Door de kortere doorlooptijd kan de inzetbaarheid van de voertuigen aanzienlijk worden verhoogd. Volgens vooraf vastgestelde procedures worden eventuele updates en modificaties uitgevoerd, waardoor de technische staat én een veilige inzet gewaarborgd zijn. Uiteraard is er ook voorzien in een 24/7 nooddienst voor spoedeisende reparaties.

AMTek
Keuringen worden uitgevoerd volgens het AMTeK keurmeesterschap, zodat er wordt geconformeerd aan de Arboregelgeving, waarbij bovendien voldaan wordt aan de verplichting om minimaal één maal per jaar alle arbeidsmiddelen te keuren. Bluekens Brandweer Techniek, een bewezen betrouwbare en flexibele partner waarmee en waarop u kunt bouwen!

Bluekens Brandweer Techniek
Tinstraat 1
4823 AA BREDA
Tel.: 088 006 98 00 Moerdijk_1_lr.jpg