Renault Trucks-dealer Bluekens Truck en Bus Oosterhout is in het klanttevredenheidsonderzoek 2018 als beste werkplaats  geëindigd.

REx (Retail Excellence) is een onderzoek dat in opdracht van Renault in heel Europa op dezelfde wijze wordt uitgevoerd. Sinds januari 2015 onderzoekt Renault hiermee de loyaliteit en tevredenheid van haar klanten over de organisatie. Bluekens Truck en Bus Oosterhout behaalde in het klanttevredenheidsonderzoek 2018 de hoogste score van alle werkplaatsen. Klanten waren in hun feedback bijzonder positief. “Deskundig personeel, ik hoef maar te bellen en ik kan langskomen”, aldus een klant van Bluekens Truck en Bus.

Kwaliteit dienstverlening verbeteren

Het doel van REx is de kwaliteit van de dienstverlening aan klanten te verbeteren. Een klant die een werkplaats heeft bezocht of een nieuwe bedrijfswagen geleverd heeft gekregen, wordt direct in het navolgende kwartaal gebeld. Het onderzoek wordt als telefonisch interview in opdracht van Renault Trucks uitgevoerd door Kantar TNS in Amsterdam. In 2018 zijn 591 interviews afgenomen.

Dealers kunnen inloggen op een eigen portal en daar real time data bijhouden van het onderzoek. Dit maakt het een goed hulpmiddel om de kwaliteit en de dienstverlening van het dealerbedrijf verder te verbeteren.

Fotobijschrift: Jaco Overbeeke (links, Bluekens Truck en Bus) en Wabe van Solkema (Renault Trucks Nederland).

Meer informatie?

Neem contact op met Bluekens Truck en Bus

bluekens-beste-renault-truck-dealer-570x380.jpg