De vraag naar schone logistiek neemt toe. De Renault Master Z.E. combineert het hoge laadvolume en de ruime opbouwmogelijkheden van de Renault Master met de voordelen van schoon en duurzaam transport. We zetten een aantal unieke kenmerken van de 100% elektrische bedrijfswagen op een rij.

1. Versterk uw duurzame imago

Elektrisch transport is om tal van redenen interessant. Met de Renault Master Z.E. maakt u duurzame ambities waar en onderscheidt u zich van de concurrentie. Het voertuig stoot immers geen CO2 uit. Door in te zetten op elektrisch vervoer verkleint u de CO2-footprint van uw bedrijf en, indirect, uw opdrachtgevers en draagt u bij aan schonere lucht. Zo geeft u invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bovendien kunt u voertuigen flexibeler inzetten. Met de Renault Master Z.E. bent u namelijk ook welkom in gebieden waar verkeersbeperkingen gelden en u mag vaak ook buiten venstertijden in het stadscentrum leveren.

2. Hoog laadvolume

De Renault Master Z.E. is leverbaar in 6 modellen en biedt een bijzonder hoog laadvolume tot 22 m3. Het laadvolume van de Renault Master Z.E. is daarmee hetzelfde als bij de conventionele Renault Master, die zich onderscheidt vanwege zijn hoge laadvermogen. Dat is mogelijk omdat de accu’s onder de voorstoelen zijn gemonteerd.

3. Gesloten bestelwagen: kies het formaat dat bij u past

De Renault Master Z.E. gesloten bestelwagen is leverbaar in 4 verschillende modellen. Deze uitvoering is uitermate geschikt voor gebruik in stedelijke gebieden, mede dankzij ruime deuropeningen aan de achter- en zijkant voor ladingen met grote afmetingen. De Renault Master Z.E. is ook een uitstekend vervoermiddel voor innovatieve en duurzame vervoersconcepten. Zo bezorgt Goederenhub GO met een Renault Master Z.E. duurzaam en efficiënt goederen en pakketten op Goeree-Overflakkee.

4. Specifieke opbouw? De Platform Cabine maakt het mogelijk

De Platform Cabine is verkrijgbaar in 2 modellen. Deze variant biedt een grote variatie aan opbouwmogelijkheden, waardoor er maatwerk kan worden geleverd voor specifieke behoeften. Dat maakt de Platform Cabine geschikt voor uiteenlopende toepassingen, van distributiewerk tot een mobiel gemeentehuis.


Feiten over de Renault Master Z.E. 

  • Actieradius van 120 kilometer
  • Geen uitstoot en geen geluidsoverlast
  • Eenvoudig op te laden
  • Standaard met driejarig reparatie- en onderhoudscontract
  • Landelijk dekkend servicenetwerk

Zelf de Renault Master Z.E. in de praktijk ervaren?

Vraag een demo aan

bleukens-rt-master-ze-570.jpg