3 kenmerken van de speciale Volvo FH Unlimited Edition

Chauffeurscomfort, rijprestaties en exclusieve details staan centraal in de Volvo FH Unlimited Edition. We lichten drie kenmerken van deze speciale versie van de Volvo FH uit.

1. Eersteklas werkplek voor chauffeur

Als je dagelijks vele uren in de cabine doorbrengt, is een comfortabele werk- en verblijfplek een must. De cabine van de Unlimited Edition is nog comfortabeler uitgerust dan gebruikelijk om de chauffeur een optimale werkplek te bieden. Het stuurwiel heeft een lederen afwerking en is verstelbaar met kantelbare stuurkolom. Ook zijn de twee armsteunen op zowel de chauffeurs- als bijrijdersstoel standaard voorzien van leder. Bovendien kan de Unlimited Edition worden uitgebreid met speciaal zwart lederen bekleding.

2. Exclusieve details

De Volvo FH Unlimited Edition is een echte eyecatcher. De truck heeft een exclusief exterieur en wordt geleverd met stijlvolle, verchroomde delen, zoals de omlijsting van de opstappen in de grille en de portiergreep. Bovendien worden de zonneklep, spiegelkappen, bumper en instap standaard in de kleur van de cabine geleverd. Daarnaast zijn voor deze truck speciale emblemen en striping ontworpen.

3. Veilig en zuinig

De Volvo FH Unlimited Edition biedt de chauffeur naast comfort ook een veilige werkplek. Voor nog meer veiligheid onderweg, kan het Unlimited Edition-pakket worden uitgebreid met een safety pakket. Dat bestaat uit onder meer Lane Change Support, statische bochtverlichting, Bi-Xenon verlichting en airbag. Ook uitbreiding met een brandstofpakket met Volvo I-Save en de zuinige Turbo Compound-motor is mogelijk.

Ervaar de Volvo FH Unlimited Edition

bleukens-fh-unlimited-edition-570.jpg