Foto 04-05-2023 14 30 55
Roosendaal

3x Volvo FH 4x2 voor Mammoet Road Cargo

3 keer prijs voor Mammoet Road Cargo uit Oudenbosch. We hebben dit mooie drietal Volvo FH's inmiddels ook af mogen leveren. Het gaat om de Volvo FH 460 4x2-trekker met de zuinige D13KTC-motor.

Deze Volvo FH's zijn voorzien van Globetrotter-cabine. Voor optimaal rijcomfort zijn de trucks uitgerust met een luchtgeveerde cabine, Mediapakket met navigatie en een Living-pakket wat overnachten en verblijven in de cabine nog comfortabeler maakt. 

Foto 04-05-2023 14 31 25

Ook aan de veiligheid is veel aandacht besteed. Zo zijn ze voorzien van het Active Safety pakket met onder meer Forward Collision Warning met Adaptive Cruise Control met Stop & Go. Het Visibility Plus-pakket zorgt voor optimaal zicht. De aslastindicator draagt bij aan een optimale aslastverdeling.

Het aanvullende spuitwerk is verzorgd door onze spuiterij in Goes. De belettering is verzorgd door Van Strien Print & Sign uit Oud Gastel. De kistopbouw is aangebracht door CCH BV uit Halsteren.

Deze Volvo FH's zijn afgeleverd door onze vestiging in Roosendaal. Binnenkort volgen er meer!

We bedanken Mammoet Road Cargo wederom voor het vertrouwen in Bluekens en Volvo en wensen de chauffeurs veel (rij)plezier in deze 3 toppertjes!

Foto 19-06-2023 14 46 40

Details

Motor : D13KTC
Vermogen : 460 pk
Configuratie : 4x2 trekkerchassis
Cabine : FH Globetrotter
Afgeleverd door : Peter Bakker
Deel via:

Specificaties

  • Media pakket met navi
  • Living pakket
  • Visibility Plus pakket
  • Active Safety packet
  • Aslastindicator
  • Luchtgeveerde cabine

Modellen in deze aflevering