Erkend StreetScooter servicepartner

Service of onderhoud nodig voor uw elektrische StreetScooter? Bluekens Truck en Bus is uw erkende servicepartner en is gecertificeerd om veilig aan elektrische voertuigen te werken.  

Bluekens-Bluecare-2020-104

Service en onderhoud

Moet de 12 volt of hoogvoltaccu van uw StreetScooter worden nagekeken? Of heeft uw StreetScooter regulier onderhoud nodig? Binnen de garantie moet uw StreetScooter door een erkende servicepartner worden onderhouden. Ook daarvoor kunt u bij Bluekens Truck en Bus terecht. 
 

Maak direct een werkplaatsafspraak
Bluekens-mobiele-service

NEN9140 gecertificeerd

Iedereen die bij Bluekens Truck en Bus werkt aan elektrische voertuigen wordt regelmatig bijgeschoold volgens de NEN9140 normen en in de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Zo blijven we op de hoogte, maar vooral ook veilig werken aan bijvoorbeeld hoog-voltagesystemen.

Meer over Bluekens
Buekens-Renault-trucks-d-ze002

Duurzaam vervoer

Zoekt u een nieuwe vervoersoplossing en wilt u verduurzamen? Zowel op het gebied van lichte bedrijfswagens, als zware trucks helpen we u uw uitstoot te verlagen. Als dealer van Volvo Trucks en Renault Trucks hebben we onder andere alternatieven als LNG, maar ook volledig elektrische oplossingen zoals de Renault Master E-Tech.

Meer over Zero Emission

Vragen over onderhoud voor StreetScooters?

We helpen u graag.
Bluekens-Truck-en-Bus-BASTIAAN-STOKMAN
Bastiaan Stokman
Manager Aftersales