Fuelmanagement

Fuelmanagement

Bespaar 5 tot 10%

Fuelmanagement richt zich op het verlagen van het brandstofverbruik door goed onderhoud, goede afstelling van componenten en door het rijgedrag van de chauffeur en de truck te analyseren, waarna een coaching traject volgt. Een besparing van 5 tot 10% op brandstofverbruik is mogelijk.

Bluekens Truck en Bus heeft alle producten en diensten zijn gebundeld voor brandstofadvies. Van het uitlijnen van complete combinaties tot systemen voor het meten van de bandenspanning en van trainingen op het gebied van zuinig rijden tot de juiste afstelling van spoilers. Wij maken een snelle diagnose over hoe brandstof kan worden bespaard en koppelen daaraan een advies over hoe dat te realiseren.

Uitlijnen bespaart

Bluekens Truck en Bus beschikt over Josam I-track uitlijnapparatuur waarmee diagnosticeren van de uitlijning van alle typen voertuigen, van lichte bestelbus tot de grootste LZV-combinatie, snel kan worden uitgevoerd.

Uit een Europees onderzoek is gebleken dat ruim 60% van alle Europese truckcombinaties rond rijdt met onjuiste wieluitlijning. Vaak veroorzaakt door een combinatie van verschillende factoren zoals het type band, de bandenspanning en uitlijning. In het ergste geval is er sprake van een meerverbruik van brandstof van 15%. De cijfers zijn schokkend, want 80% van de bandenslijtage van de vooras wordt veroorzaakt door de scheefstand van de achteras of door de scheefstand van assen van de oplegger. Informeer naar de mogelijkheden.

Coaching on the job

Fuel management richt zich ook op het verlagen van het brandstofverbruik door goed onderhoud, goede afstelling van componenten en door het rijgedrag van de chauffeur en de truck te analyseren, waarna een coaching traject volgt. Een besparing van 5 tot 10% op brandstofverbruik is mogelijk. De trainingen van Bluekens Truck en Bus zijn gecertificeerd, waardoor zij meetellen voor de 35-uur nascholing.

Fuelmanagement

  • Besparingen van 5-10% mogelijk
  • Direct rendement
  • Één aanspreekpunt
  • Coaching en managementondersteuning
  • Analyse van chauffeur en truck
  • Online monitoring

Ik wil graag meer informatie

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Ik wil een afspraak plannen

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Neem contact op met uw vestiging

Terug naar diensten