Is uw wagenpark toekomstproof? Laat een vlootscan doen!

Bent u al voorbereid op de komst van zero-emissie zones in 2025? Wat betekent het afschaffen van de BPM-vrijstelling voor bestelwagens voor uw wagenpark? En zijn elektrische voertuigen voor u een optie? Met de vlootscan brengt Bluekens Truck en Bus dat voor u in kaart. We inventariseren uw huidige wagenpark en geven op basis daarvan advies. Zo kunt u weloverwogen keuzes maken bij de aanschaf van nieuwe voertuigen.

Bluekens-Truck-en-Bus-BPM-voordeel-2

Waarom is het verstandig om uw vloot te laten doorlichten?

2025: het klinkt nog ver weg, maar is dichterbij dan u denkt. In dat jaar gaat er het nodige veranderen. Vanaf 2025 mogen gemeenten bijvoorbeeld zero-emissie zones invoeren. In zulke zones zijn (na een overgangsperiode) alleen nog emissievrije bestel- en vrachtauto’s welkom.

Wat betekent dat voor u?

Wilt u de komende jaren voertuigen vervangen? Of uw wagenpark uitbreiden? Dan is het verstandig om extra goed na te denken over uw keuze. Gaat u voor diesel of is elektrisch een betere optie? En wanneer is voor u het beste moment om uw bestaande voertuig(en) te vervangen? In de vlootscan inventariseren we uw huidige wagenpark, brengen we de opties in kaart en geven we advies.

Wat levert een vlootscan op?

  • Overzicht: tot wanneer bent u met uw huidige voertuigen welkom in zero-emissie zones?
  • Met welke kosten krijgt u te maken door het schrappen van de BPM-vrijstelling? In de vlootscan laten we dat zien met een rekenvoorbeeld.
  • Per voertuig krijgt u advies over het beste moment om deze te vervangen door een diesel of elektrische uitvoering.

 

Interesse in een vlootscan?

Onze specialisten komen graag bij u langs om uw wagenpark door te lichten en advies te geven. Interesse?

Vraag een vlootscan aan
Wesley_Aaldijk
Wesley Aaldijk
Verkoopadviseur Volvo Trucks