Samen werken aan vooruitgang

De wereld van transport en logistiek is continu in beweging. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. In onze BlueCafé kennissessies gaan experts in op de nieuwste ontwikkelingen over een specifiek thema. U bent van harte uitgenodigd. Bezoek één van onze kennissessies, laat u inspireren én geniet van goed eten en drinken!

Agenda

event-logo
DINSDAG 7 MAART

U bent AanZET!

met gastspreker Patrick Schipper (Transportsubsidies.nl)

In het BlueCafé is deze keer te gast; Patrick Schipper van Transportsubsidies.nl. Patrick praat u bij over de volgende subsidies/fiscale stimuleringsregelingen;

  • AanZET subsidie
  • SSEB
  • SEBA
  • DKTI
  • MIA/Vamil
  • EIA
  • etc...

Het BlueCafé zou het BlueCafé niet zijn zonder hapje en drankje. We trappen dit BlueCafé af met een lekker stamppotbuffet. 

Wanneer is dit evenement interessant voor mij?

Dit BlueCafé is alleen interessant voor u wanneer u in de komende 2 jaar voornemens bent een elektrische truck en/of bedrijfswagen aan te schaffen. 

Transportsubsidies.nl & Patrick Schipper

Transportsubsidies.nl is een initiatief van Virente Consulting Group BV, opgericht door Patrick Schipper, MSc. Hij werkte ruim 9 jaar in loondienst bij diverse consultancybedrijven. Inmiddels is Patrick al ruim 17 jaar onder eigen vlag actief binnen de transportsector. Omdat voertuigtechniek zijn passie is en hij in zijn vrije tijd graag zelf sleutelt aan klassieke auto’s, weet hij deze technische kennis uitstekend te benutten in de onderbouwing van subsidieaanvragen.

Uw plaats reserveren
 

PROGRAMMA

Bluekens Zero Emissie Kenniscentrum, Tinstraat 2 in Breda
menu-logo
Inloop
17.00 u
Ontvangst met stamppotbuffet
Aanvang Programma - welkom bij bluekens
18.30 u
Jan Hagens & Arend van den Berg
Subsidies en fiscale voordelen
Patrick Schipper
Vragenronde
Afsluiting
Jan Hagens & Arend van den Berg

Ook een kennissessie bijwonen in het BlueCafé?

Reserveer snel een plek en laat u informeren en inspireren!

De sessie op 7 maart duurt ongeveer 2 uur. Het BlueCafé zou het BlueCafé niet zijn zonder hapje en drankje. Na elke sessie is er nog ruimte om na te praten met een goede versnapering erbij.

Helaas, deze sessie zit al vol.
U ontvangt bericht wanneer er weer een nieuwe kennissessie is.