E-mobility

E-mobility

Van hybride tot volledig elektrisch

Bluekens heeft al haar kennis en ervaring op het gebied van E-Mobility gebundeld in Oosterhout. In een veilig af te sluiten werkplaats met eigen toegang en faciliteiten hebben onze experts alles bij de hand om veilig te werken met hoog- voltagesystemen, zoals vastgelegd in NEN9140 voor het werken aan elektrische installaties. Zij worden regelmatig bijgeschoold in de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

De opmars van hybride en elektrisch aangedreven voertuigen is niet meer te stuiten. Al vanaf de beginjaren is Bluekens Truck en Bus actief betrokken bij de ontwikkeling van elektrische bussen. Zo werden de eerste volledig elektrische stadsbussen in ’s Hertogenbosch mede-ontwikkeld door Bluekens Truck en Bus. Elektrische auto’s, bussen en bestelwagens zijn stil en volledig uitstootvrij.

E-Mobility Center

Het Bluekens Truck en Bus E-Mobility Center is officieel servicepartner voor de volgende merken:


BYD
StreetScooter
SIAC
Rosero

Onderhoud & reparatie

Voor deze fabrikanten nemen wij de zorg voor een optimaal presterend wagenpark uit handen, waarbij ongeplande stilstand tot een minimum beperkt is. Regulier onderhoud aan de niet-elektrische onderdelen en systemen voeren wij uit in samenwerking met ons landelijk dekkend servicenetwerk. Voor onderhoud en reparaties aan het hoog-voltage elektrische aandrijfsysteem en software-gerelateerd onderhoud komen de voertuigen naar het E-Mobility Center in Oosterhout. Daarnaast hebben we een speciaal geoutilleerde servicebus voor onderhoud en reparaties ter plaatse.

Green Deal Zero Emission

Als partner in het innovatieprogramma Green Deal Zero Emission Stadslogistiek stelt Bluekens Truck en Bus de kennis en ervaring tevens ter beschikking aan andere partijen die zich bezighouden met innovatie rond elektrisch aangedreven voertuigen.

Meer weten over het E-Mobility Center?

Ik wil graag meer informatie

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Ik wil een afspraak plannen

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

  • Oosterhout

    Souvereinstraat 4 4903 RH Oosterhout
    Postbus 7202, 4800 GE Breda
    088 006 98 80 0162 45 60 83

Terug naar diensten