Passen de woorden technisch talent en passie voor (bedrijfs)auto's bij jou? Dan maken we graag kennis met je!
Voor onze vestigingen Goes en Middelharnis zijn we op zoek naar een

Technicus

Wat ga je doen?

Als monteur/technisch specialist zorg je samen met het team voor de goede staat van het wagenpark van onze klanten. Hierbij moet je denken aan alle voorkomende reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan verschillende merken van trucks, trailers en opbouw. Daarnaast houd je je bezig met diagnose werkzaamheden. Kortom; je houdt samen met je collega's alle binnenkomende voertuigen in topconditie en je werkt daarbij met de modernste gereedschappen.

Wat vragen we van jou?

  • Technisch vakdiploma (of de bereidheid om dit te halen)
  • Ervaring als bedrijfswagenmonteur is een pre
  • Analytisch denkvermogen
  • Klantgerichte houding en flexibele instelling
  • Geen 9-tot-5-mentaliteit
  • Je maakt onderdeel uit van het Mobiele Service Team

Wat kun je van ons verwachten?

Bluekens Truck en Bus is een professioneel dealerbedrijf en vertegenwoordigt al jaren de merken Volvo Trucks, Renault Trucks en -bestelwagens en sinds enkele jaren ook actief met elektrische voertuigen. We zijn in Zuidwest-Nederland gevestigd met vijf werkplaatsen in Breda, Oosterhout, Roosendaal, Goes en Middelharnis.

Je komt te werken in een professionele organisatie waar kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Je krijgt een leuke baan in een klein hecht team. Je werkt hoofdzakelijk op onze vestiging Middelharnis of Goes.

We zijn volop in beweging en vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Wij faciliteren dit o.a. met het Bluekens Truck en Bus trainingsprogramma. Daarnaast krijg je ruimte voor eigen inbreng en ideeën. We hebben prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en bieden mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Enthousiast? Ben jij degene die we zoeken? Stuur dan je cv en korte motivatiebrief naar jobs@bluekens.nl. We nodigen zowel ervaren monteurs als starters van harte uit om te solliciteren.

Voor meer vragen over de functie kun je contact opnemen met Rudi van Putten (manager Aftersales) via telefoonnummer 088 006 98 00.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Download vacature

Solliciteer!

Solliciteer!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com