Stel je eens voor dat jij het verschil kan maken als Accountmanager Volvo Trucks en verantwoordelijk bent voor je eigen klantenportefeuille. Door jouw inlevingsvermogen, inspirerende persoonlijkheid, kennis en uitstekende adviesvaardigheden weet jij klanten langdurig en constructief aan ons te verbinden. Herken jij jezelf hierin? Lees dan even verder!

Account Manager Volvo Trucks

Wat jij laat zien:

Je hebt uitgebreide kennis binnen de truckwereld en/of transportbranche.
Onze (potentiële) klanten zien jouw passie voor het vak en sparren graag met jou. Dat is ook niet zo gek, wat jij bent de specialist!
Behaalde successen geven je energie en je zet graag een stap extra. Je signaleert kansen en handelt hier proactief naar en zet waar nodig leads door naar collega's.
Door jouw netwerk benader je makkelijk potentiële klanten en bouw je het marktaandeel van Bluekens verder uit.

Jouw kwaliteiten:

Uiteraard ben je klantgericht en een verbinder. Je weet klanten op een verrassende manier vooruit te helpen, geeft deskundig advies en verleent uitstekende service. Je neemt je verantwoordelijkheid en weet klanten maar ook collega's te inspireren. Je zoekt zowel in- als extern actief de samenwerking op. Deze kwaliteiten maken jou een goede accountmanager!
Daarnaast vragen wij:
  • Een afgeronde HBO opleiding
  • Genoeg kennis van (premium) trucks en techniek
  • Minimaal 3 jaar ervaring in business to business marktbewerking
  • Het vermogen om als zelfstarter je eigen werk optimaal te organiseren en de lat voor jezelf steeds wat hoger te kunnen leggen
  • Een ondernemersgeest. We moeten je eerder afremmen dan stimuleren
  • Klantfocus: commercieel- maar ook relatiegericht
  • Een samenwerkingsgerichte instelling: successen vier je graag samen

Maar je mag natuurlijk ook iets terug verwachten:

Bluekens Truck en Bus is een professioneel dealerbedrijf en vertegenwoordigt al jaren de merken Volvo Trucks, Renault Trucks en bestelwagen en sinds enkele jaren ook actief met elektrische voertuigen. We zijn in Zuidwest-Nederland gevestigd met vijf werkplaatsen in Breda, Oosterhout, Roosendaal, Goes en Middelharnis.

Je komt te werken in een professionele organisatie waar kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Je krijgt een afwisselende baan in een gezellig team. Je werkt hoofdzakelijk op ons kantoor in Breda en Roosendaal. We zijn volop in beweging en je krijgt ruimte voor eigen inbreng en ideeën. We hebben prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en bieden mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wij maken graag kennis met je!

Ben jij degene die we zoeken? Mail dan je cv en motivatiebrief naar jobs@bluekens.nl
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gertjan Hoekman (Manager Sales) op telefoonnummer 06 20 41 18 50.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Download vacature

Solliciteer!

Solliciteer!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com