Volvo Trucks afleveringen

 • Ancotrans

  3 Volvo FH 6x2 trekkers voor Ancotrans in Moerdijk. 460pk I-Save (Turbo Compound motor), Globetrotter cabine.

  Ancotrans heeft gekozen voor de FH 460PK I-Save met Turbo Compound motor. Ze hebben deze truck in Denemarken langere tijd getest en realiseerden hiermee een brandstofbesparing van bijna 7% ten opzichte van de vorige Volvo trucks en zelfs 9% ten opzichte van het overige wagenpark. Deze besparing in combinatie met de uitstraling en het rijcomfort van de FH heeft voor hun de doorslag in de keuze voor Volvo gegeven.

  Ancotrans is een transportbedrijf gespecialiseerd in containervervoer met vestigingen in Denemarken, Duitsland, Zweden en Nederland. Met een totale wagenparkgrootte van ongeveer 150 trucks en 600 charters over alle vestigingen. Dit zijn de eerste eigen vrachtwagens voor Ancotrans Nederland. Er rijden ongeveer 45 charters op dit moment voor Ancotrans Nederland, plus deze 3 nieuwe erbij!

  Ook brandstof besparen? Lees hier meer over I-Save.
  www.ancotrans.com
 • Buuron Transport & Grondwerken

  Een nieuwe Volvo FH voor Buuron Transport en Grondwerken, afgeleverd vanuit onze vestiging in Roosendaal. De opbouw is verzorgd door Ruizeveld.

  Volvo FH 500 met slaapcabine, TAG XL asconfiguratie met 49 ton GVW

  Buuron Transport en Grondwerken bestaat al sinds 1953 en de 'corebusiness' bestaat uit het in opdracht aan- en afvoeren van grond en grondstoffen voor de aanleg van infrastructuren in de breedste zin van het woord. 

  Meer weten over de Volvo FH?  De Volvo FH Unlimited Edition is een speciale versie van de Volvo FH met extra focus op chauffeurscomfort en luxe. Leer hier meer. 
  www.buurontransport.nl
 • Van Leeuwen

  Afgeleverd aan Van Leeuwen: een gebruikte Volvo FH trekker met vernieuwd spuitwerk voor de gehele cabine, verzorgd door onze spuiterij in Goes. De belettering is verzocht door Arrow Printing. Tevens is er een omvormer ingebouwd en is de trekker aangepast voor meer werkcomfort voor de chauffeur. Afgeleverd inclusief een opfrisbeurt verzorgd door M&M Carcleaning. 

  Van Leeuwen is gespecialiseerd in volumetransport, maar sluit conventionele transporten niet uit. Naast transport is nu ook op- en overslag aan de dienstverlening toegevoegd. 

  Bluekens Truck en Bus heeft een breed aanbod op voorraad. Bekijk de volledige voorraad.
  www.vlcs.com
 • Van Strien Transport

  Een nieuwe Volvo FH Globetrotter 460 pk met Volvo Dynamic Steering voor Van Strien Transport. De Volvo is van alle gemakken voorzien zoals Xenon verlichting en een 230 volt omvormer. Het voertuig zal ingezet voor alle soorten transport van smal tot breed en van licht tot zwaar en het voertuig is reeds voorzien van LZV verklaring en zwaartransport verklaring.

  In samenwerking met Van Strien Transport en Muns Oosterhout is een kastenwand ontwikkeld met breedte borden en de nodige opslagmogelijkheden.

  Verder is voertuig voorzien van een vlastuin 20 tons hef- en schuifschotel.

  De spuiterij van Bluekens Truck en Bus in Breda heeft het spuitwerk in de huisstijl van Van Strien verzorgd. 

  Ook op weg met een Volvo FH? De nu beschikbare Volvo FH Unlimited Edition is een speciale versie van de Volvo FH met extra focus op chauffeurscomfort en luxe. Lees meer >
  vanstrien.business.site
 • C.Z.A.V.

  C.Z.A.V. "Van en voor boeren"!

  Recentelijk nam C.Z.A.V. een nieuwe Volvo FM vrachtwagenchassis met schuifzeilopbouw van Elenbaas in ontvangst. De bakwagen is luxe uitgerust met onder andere Volvo's onovertroffen Dynamic Steering, Lane Keeping Assist, navigatiesysteem met DAB+ en elektro/hydraulisch gestuurde naloopas.

  Volvo FM 6x2 bakwagen 330 pk, voorzien van 9-tons luchtgeveerde vooras. Afgeleverd op 19 mei 2020.

 • C. van Driel

  C. van Driel aan de slag met zijn nieuwe Volvo FMX!

  Kees rijdt al 27 jaar voor bouwbedrijf Dura Vermeer. Afgelopen vrijdag kreeg hij zijn nieuwe Volvo FMX 6x6 wide-spread afgeleverd. Voor een hoger netto laadvermogen op hetzelfde aantal assen, is de achterste aangedreven as van het tandemstel verplaatst. Met deze wide-spread montage door Terberg Techniek is een GVW van 33 ton (in plaats van 29 ton) gerealiseerd. De Palfinger kraan en 2-zijdige kipper werd geleverd en opgebouwd door Elenbaas uit Poortvliet.

  Volvo FMX 6×6 wide-spread 460 pk, voorzien van I-shift met kruipversnellingen. Afgeleverd op 15 mei 2020.

   
 • Rebro Transport

  Wederom een nieuwe Volvo FH met LNG motor voor Rebro Transport! 

  Het aanvullende spuitwerk in de huisstijl van Rebro werd verzorgd door onze spuiterij in Goes.

  Afgeleverd op 11 mei vanuit onze vestiging in Roosendaal.


  Over Volvo LNG-trucks
  Volvo LNG-trucks zijn het meest duurzame alternatief voor middellange distributie en internationaal transport. Lees hier meer over LNG.
  www.rebrotransport.nl
 • Raab Karcher

  Wederom een nieuwe Volvo voor Raab Karcher! Dit keer een Volvo FM 420pk 6x2 met gestuurde naloopas voor chauffeur Michael. Deze Volvo is voorzien van het Volvo Active Safety pakket met alle mogelijke veiligheidssystemen, en Volvo Dynamic Steering. Dankzij het mediapakket kan de chauffeur de instellingen van Volvo Dynamic Steering naar eigen wens aanpassen. De 9-tons luchtgeveerde vooras zorgt voor extra rijcomfort voor de chauffeur. Opbouw laadbak en rollerkraan is gedaan door JKB. 

  Volvo FM 420pk 6x2 met gestuurde naloopas
  www.raabkarcher.nl
 • Rebro Transport

  Een nieuwe Volvo FH voor Rebro Transport! Deze Volvo met LNG motor zal als LZV gaan rijden. 

  Volvo FH 6x2 motorwagen met G13C 460pk LNG motor en Globetrotter cabine.

  Hertoghs Carrosserieën heeft de vrachtwagen ook voorzien van BDF systeem met heftafels en pneumatische twistlocks, RVS opbergkisten en afscherming. Het aanvullende spuitwerk in de huisstijl van Rebro werd verzorgd door onze spuiterij in Goes.

  Afgeleverd op 17 april vanuit onze vestiging in Roosendaal.


  Over Volvo LNG-trucks
  Volvo LNG-trucks zijn het meest duurzame alternatief voor middellange distributie en internationaal transport. Lees hier meer over LNG.
  www.rebrotransport.nl
 • Luddo de Bie uit Chaam

  Op 6 april 2020 werd vanuit onze vestiging in Oosterhout deze in Racing Green Metallic uitgevoerde Volvo FH Globetrotter 6x4 bakwagen met 540 pk afgeleverd aan Luddo de Bie en zijn zoon Michel de Bie

  Deze Volvo FH is uitgerust met oa. luchtvering rondom, Volvo Dynamic Steering, Durabright aluminium velgen en zwart/grijze lederen stoelbekleding en werd opgebouwd met een Zweedse bomenkraan waardoor de auto goed zijn werk kan doen in de bossen en voor het vervoer van boomstammen.
 • Gefco Automotive te Oosterhout

  Bluekens Truck en Bus levert vanuit de vestiging in Oosterhout een serie van in totaal 15 Volvo FM Cartransporters af aan GEFCO Automotive. Met meer dan 5 miljoen voertuigen welke verplaatst worden in 33 landen is GEFCO al 69 jaar een vertrouwd gezicht in de automotive industrie. Om de twee weken wordt er een van deze 15 trucks afgeleverd.

  Met de zuinige 13 liter motor met 420pk heeft deze truck altijd ruim voldoende koppel en een betere gasrespons bij lagere toerentallen. Daarnaast zorgt de 2,5 meter brede cabine ervoor dat er meer leefruimte is voor de chauffeur en kunnen er alsnog 9 voertuigen tegelijk getransporteerd worden. I-see zorgt ervoor dat, op basis van de topografie van uw routes, de snelheid en schakelmomenten worden geoptimaliseerd om brandstof te besparen. De Volvo is daarnaast ook voorzien van de Dynafleet-app. Deze app geeft onmiddellijk toegang tot informatie over het wagenpark, brandstof en chauffeurs. Met deze informatie krijgt GEFCO onder andere inzicht in hoe ze zuiniger kunnen rijden. 

  De opbouw is gerealiseerd in samenwerking met Volvo Trucks Nederland, Estepe Truck Products Heesch, Groenewold Carr B.V., Sterk Technisch Adviesbureau B.V. en onze vestiging Oosterhout.
  www.gefcodienstverlening.nl
 • DHL

  DHL te Roosendaal
  Afgeleverd vanuit onze vestiging in Roosendaal op 10 april 2020.
  Volvo FE bakwagen met opbouw van Brinks Carrosserieën en Dhollandia laadklep, D8K motor met 250 pk en comfort cabine.
  Dit is de eerste van een serie van drie Volvo FE bakwagens voor DHL. Vanwege de drukte bij de pakketdienst op dit moment is dit voertuig snel klaargemaakt zodat DHL extra capaciteit heeft.
  www.dhl.com
 • Raab Karcher

  Raab Karcher te Middelburg
  Afgeleverd vanuit onze vestiging in Goes op 1 april 2020.
  Volvo FM 8×2 Tridem 420pk met gestuurde voor- en naloopas met vaste open laadbak en een Kennis verrijdbare kraan voor het bezorgen van bouwmaterialen in Zeeland. Deze Volvo FM is uitgerust met o.a. Volvo Dynamic Steering, luchtgeveerde vooras en alle veiligheidssystemen (Volvo Active Safety). 
  De opbouw is verzorgd door JKB Transporttechniek B.V. in Budel.


  Raab Karcher Nederland is een dochteronderneming van Saint-Gobain, de Franse multinational met vestigingen verspreid over de hele wereld. Saint-Gobain is met name actief op het gebied van glas, hoogwaardige materialen en bouwmaterialen.

  www.raabkarcher.nl
 • Peeman Transport

  Peeman Transport uit Dirksland
  Afgeleverd aan Jan en Jaap Peeman vanuit onze vestiging in Middelharnis op 3 april 2020.
  2 Volvo FH's 4×2 460pk met I-Save aandrijflijn met turbo compound motor. Opgebouwd door onze werkplaats in Middelharnis. 
  Het onderhoud van al het trekkend en getrokken materieel wordt uitgevoerd door Bluekens Truck en Bus in de werkplaats op locatie in Dirksland.
  www.peemantransport.com
 • ATC Transport

  ATC Transport uit Hellevoetsluis
  Afgeleverd vanuit onze vestiging in Roosendaal op 28 maart 2020. 
  Volvo FH 4x2 trekker, 460 PK I-Save, D13K Turbo Compound motor, Globetrotter XL cabine
  Het aanvullende spuitwerk is gedaan door onze eigen spuiterij in Goes
  http://www.atc-transport.nl
 • Gebroeders van Oorschot te Oud Drimmelen

  Op 27 maart 2020 ontving Rob van Oorschot, van Gebroeders van Oorschot, zijn nieuwe in Turquoise Blue uitgevoerde Volvo FMX dagcabine 10x4 bakwagen met 500 pk, uitgerust met een elektro/hydraulisch gestuurde naloopas, Volvo Dynamic Steering, kruipversnelling, versterkte I-Shift versnellingsbak en een hydraulische doorstap. Dankzij deze uitvoering kan Rob de werkzaamheden welke hij voorheen met twee trucks uitvoerde nu in één keer doen.

  Deze Volvo is opgebouwd door de firma Muns uit Oosterhout met een Palfinger Epsilon kraan en een VDL haakarmsysteem.
 • Loonbedrijf Van der Maas

  Loonbedrijf Van der Maas uit Oosterland
  Afgeleverd vanuit onze vestiging in Goes op 27 maart 2020

  Volvo FMX 460pk 8x4 X-High Tridem met Hyva kraan/haak opbouw (wettelijk GVW 37 ton, technisch GVW 43 ton). Voorzien van een 10 tons vooras, Volvo Dynamic Steering met persoonlijke instellingen, kruipversnelling voor- en achteruit, workremote en een elektro/hydraulisch gestuurde naloopas.

  In februari zocht Loonbedrijf Van der Maas uit Oosterland een nieuwe truck, en vond deze! Een maand later werd deze Volvo FMX vanuit onze direct leverbare voorraad afgeleverd. De cabine werd in de huisstijl van Van der Maas gespoten door onze spuiterij in Goes. Chauffeur Johannis Capelle is helemaal in zijn nopjes met dit werkpaard!

  Lees meer over de Volvo FMX, de moderne truck voor de bouw, vol innovatieve oplossingen en baanbrekende functies.
  -

  www.loonbedrijfvdmaas.nl
 • Teuben

  Teuben uit Oosterhout
  Vestiging: Oosterhout, 25 maart 2020
  Volvo FH4 8x2 tridem bakwagen, 500pk, slaapcabine, D13K motor.
  De opbouw is verzorgd door Muns Hydrauliek Oosterhout
  www.martensgroep.eu
 • P. Grinwis Transport

  P. Grinwis Transport uit Ouddorp
  Middelharnis: 12 maart 2020
  Volvo FM 4x2 trekker, 380pk, Globetrotter XL cabine, D11K motor. 
 • De Fruitshop

  De Fruitshop uit Goes
  Vestiging: Goes, 9 maart 2020
  Volvo FH 6x2 bakwagen, 420pk, Globetrotter cabine, D13K motor.
  De opbouw is verzorgd in samenwerking met onze spuiterij Goes, Schmitz-Cargobull en Groot Jebbink B.V.
  www.fruitshop.nl
 • Zuidwest Logistiek

  Zuidwest Logistiek uit Goes
  Vestiging: Goes, 6 maart 2020
  Volvo FH4 4x2 trekker, 460pk, Globetrotter XL cabine, D13K Turbo Compound motor.
  Het aanvullende spuitwerk is gedaan door onze eigen spuiterij in Goes.
  www.zuidwestlogistiek.nl


Terug naar Volvo Trucks Naar Renault Trucks afleveringen