Volvo Trucks afleveringen

 • Monden Grondwerken

  Geleverd uit onze voorraad: deze gebruikte Volvo FH 6x2 midlift 460pk met Globetrotter cabine voor Monden Grondwerken. De Volvo is voorzien van kipper / walking floor hydrauliek door Edwin van Gool.
  Mondenwerken is een landelijk opererend en zeer veelzijdig bedrijf op het gebied van transport, loonwerk en verhuur.
  www.mondenwerken.nl
 • Rebro Transport

  Wederom 2 Volvo's voor Rebro Transport! Dit maal 2 Volvo FH's 6x2 540pk met Globetrotter cabine.
  De opbouw met BDF systeem werd verzorgd door Hertoghs Carrosseriën en het spuitwerk door onze spuiterij in Goes. Aanvullende belettering werd verzorgd door Aplus Reclame.

  Rebro Transport is een echt familiebedrijf en zet alles op alles om altijd de best passende logistieke oplossing te vinden én uit te voeren. Duurzaamheid hebben ze hoog in het vaandel staan, er rijden inmiddels ook meerdere LNG trucks.
  www.rebrotransport.nl
 • Van Overveld

  Twee Volvo FH's 460 I-Save met Globetrotter XL cabine voor Van Overveld Transport uit Etten-Leur. Transport Van Overveld is een logistiek partner voor bedrijven in voornamelijk Benelux, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Portugal. Sinds de oprichting in 1988 concentreert het bedrijf zich op: snelheid, kwaliteit en continuïteit in goederenvervoer.
  www.transportvanoverveld.nl
 • Somers - Hendrikx drankhandel

  Volvo FL met 210pk voor Somers - Hendrikx drankhandel in Hoogerheide. Hiermee verzorgen zij leveringen aan café’s, restaurants, scholen, verenigingen en wijkcentra in de regio. 
  De opbouw is verzorgd door Hertoghs Carrosserieën B.V. en zeg nou eerlijk, is het geen plaatje ?
  John Somers, bedankt voor de mooie verhalen en heel veel plezier met de nieuwe Truck.
  www.somers-hendrikx.nl
 • Adri & Zoon

  Een schitterende Volvo FH voor Adri & Zoon uit Yerseke.
  De Volvo FH heeft een vermogen van 460pk en is voorzien van de zuinige I-Save aandrijflijn.

  Adri & Zoon heeft, net als Volvo, veiligheid hoog in het vaandel staan. De Volvo FH is dan ook voorzien van alle mogelijke veiligheidsopties.
  De Volvo is uitgerust met o.a. Volvo Active Safety, Volvo Dynamic Steering, Visiblity Pro.
  De luchtgeveerde vooras zakt automatisch bij een snelheid vab boven de 60 km per uur om zodoende nog meer brandstof te besparen.
  Naast de luchtgeveerde vooras dragen ook de I-Park Cool en het Driver Deluxe pakket bij aan een nog beter comfort voor chauffeur André.

  www.adrienzoon.com
 • Ryano Logistics & Projects

  Weer 2 prachtige Volvo's voor Ryano Logistics & Projects.
  Beiden FH 500 Turbo Compound met Active safety pakketten. De 6x4 is voorzien van Volvo Dynamic Steering, 10tons luchtgeveerde vooras en kruipversnelling. De midlift is een X-low met Hefschotel dus multifunctioneel inzetbaar!
  Het aanvullend spuitwerk werd uitgevoerd door onze spuiterij in Goes. De kistenwand op de 6×4 is door CCH opgebouwd.

  Volvo FH 6x4 500pk I-Save Globetrotter XL cabine
  Volvo FH 6x2 Midlift X-Low 500pk I-Save Globetrotter cabine

  Lees meer over de Volvo FH

  Ryano Volvo FH Ryano Volvo FH
  www.ryanologistics.com
 • Zwalua Transport

  Een nieuwe Volvo FH 6x2 460pk met af-fabriek BDF systeem en VDS voor Zwalua Transport uit Tholen. Zwalua gaat met het in gebruik nemen van deze prachtige combi een nieuwe weg in. Deze combi zal hoofdzakelijk gebruikt worden voor het vervoeren van winkel- en vakantiehuis inrichtingen. Door gebruik te maken van wisselbakken, kan er op efficiënte wijze gewerkt worden. Maximale lading per vracht en op locatie wisselen van de bakken om op moeilijk bereikbare plaatsen te kunnen lossen.

  De aanhanger en wisselbakken zijn geleverd door Krone, Hertoghs leverde de onderschuif laadklep op de motorwagen en de aanhanger, het aanvullend spuitwerk werd uitgevoerd door onze spuiterij in Goes.


  www.zwaluatransport.nl
 • T.A.C. Transport

  Deze Volvo FH 4x2 met 460 pk hebben we onlangs mogen afleveren aan T.A.C. Transport! De Volvo kon worden geleverd uit onze voorraad used trucks en werd voor aflevering door onze werkplaats en spuiterij in Goes zowel technisch als optisch in top staat gebracht.
  www.tac-transport.nl
 • Hans Bal Handel en Diensten

  Hans Bal Handel en Diensten heeft zijn bijna 14 jaar oude Volvo FM ingeruild voor een nieuwe Volvo FM 430pk 6x2 trekkerchassis. Hans rijdt in opdracht voor o.a. LNB Wapeningsstaal uit Ooltgensplaat. Zijn nieuwe Volvo is door Carrosserie Elenbaas voorzien van een Palfinger PK-41002 autolaadkraan en schuifschotel. Het chassis is rondom luchtgeveerd, wat o.a. een heerlijk rijcomfort geeft, en het is voorzien van een elektro/hydraulisch gestuurde naloopas. Samen met Volvo Dynamic Steering maakt dit het manoeuvreren op moeilijke en uitdagende locaties tot een feest!
 • FM Transport

  Een schitterende combinatie voor FM Transport uit Made! 
  Wij wensen Ferry en Marga heel veel goede en veilige kilometers met deze Volvo FH16 Globetrotter XL met 650pk. De combinatie is opgebouwd door EBO Van Weel uit Rhoon. De FH16 is uitgevoerd met Dynamic Steering, Adaptive Cruise Control, Driver Alert Support en Lane Change Support om een optimale veiligheid te bieden. Verder is de Volvo technisch optimaal afgestemd op het werk wat de combinatie gaat uitvoeren met oa. Gel Accu’s, een luchtgeveerde vooras en Aslastindicator.
 • Theeuwes Mengvoeders

  Voor snelle vervanging van een ander voertuig leverden we deze Volvo FM4 Globetrotter 4×2 aan Theeuwes. De truck wordt ingezet voor het vervoer van bulk mengvoeders, zowel eindproduct als halffabricaat. Het is de 3e Volvo voor Theeuwes waarbij deze keer gekozen is voor een 460pk 13 liter motor. Met deze motor is de configuratie nog beter afgestemd op het uit te voeren werk, het verbruik en het onderhoud. De FM cabine geeft natuurlijk de maximale veiligheid en lagere instap en is ergonomisch zo ingericht dat de chauffeur onder de meest comfortabele omstandigheden zijn werk kan doen.
  www.theeuwes.nl
 • Dams Handel & Transport

  Dams Handel & Transport uit Zundert kan op weg met een nieuwe Volvo FH I-Save! Afgeleverd op 17 juli vanuit onze vestiging in Breda, waar ook het spuitwerk is verzorgd. 

  Volvo FH 500 I-Save Unlimited Edition met XL Cabine en alle veiligheidsvoorzieningen

  Dams Handel & Transport is sinds 1972 een begrip in Zundert en omstreken, niet alleen in Nederland maar ook ver over de grens. Dams biedt een breed assortiment aan producten en diensten en is actief in de agrarische sector en voedingsmiddelenindustrie. Dams verhandelt en vervoert alle soorten ruwvoeders, groenten, stro en mest.

  De Volvo FH Unlimited Edition is een speciale versie van de Volvo FH met extra focus op chauffeurscomfort en luxe. Lees hier meer over de Unlimited Edition.
  www.damszundert.nl
 • Ancotrans

  3 Volvo FH 6x2 trekkers voor Ancotrans in Moerdijk. 460pk I-Save (Turbo Compound motor), Globetrotter cabine.

  Ancotrans heeft gekozen voor de FH 460PK I-Save met Turbo Compound motor. Ze hebben deze truck in Denemarken langere tijd getest en realiseerden hiermee een brandstofbesparing van bijna 7% ten opzichte van de vorige Volvo trucks en zelfs 9% ten opzichte van het overige wagenpark. Deze besparing in combinatie met de uitstraling en het rijcomfort van de FH heeft voor hun de doorslag in de keuze voor Volvo gegeven.

  Ancotrans is een transportbedrijf gespecialiseerd in containervervoer met vestigingen in Denemarken, Duitsland, Zweden en Nederland. Met een totale wagenparkgrootte van ongeveer 150 trucks en 600 charters over alle vestigingen. Dit zijn de eerste eigen vrachtwagens voor Ancotrans Nederland. Er rijden ongeveer 45 charters op dit moment voor Ancotrans Nederland, plus deze 3 nieuwe erbij!

  Ook brandstof besparen? Lees hier meer over I-Save.
   
  www.ancotrans.com
 • Buuron Transport & Grondwerken

  Een nieuwe Volvo FH voor Buuron Transport en Grondwerken, afgeleverd vanuit onze vestiging in Roosendaal. De opbouw is verzorgd door Ruizeveld.

  Volvo FH 500 met slaapcabine, TAG XL asconfiguratie met 49 ton GVW

  Buuron Transport en Grondwerken bestaat al sinds 1953 en de 'corebusiness' bestaat uit het in opdracht aan- en afvoeren van grond en grondstoffen voor de aanleg van infrastructuren in de breedste zin van het woord. 

  Meer weten over de Volvo FH?  De Volvo FH Unlimited Edition is een speciale versie van de Volvo FH met extra focus op chauffeurscomfort en luxe. Lees hier meer. 
   
  www.buurontransport.nl
 • Van Leeuwen

  Afgeleverd aan Van Leeuwen: een gebruikte Volvo FH trekker met vernieuwd spuitwerk voor de gehele cabine, verzorgd door onze spuiterij in Goes. De belettering is verzocht door Arrow Printing. Tevens is er een omvormer ingebouwd en is de trekker aangepast voor meer werkcomfort voor de chauffeur. Afgeleverd inclusief een opfrisbeurt verzorgd door M&M Carcleaning. 

  Van Leeuwen is gespecialiseerd in volumetransport, maar sluit conventionele transporten niet uit. Naast transport is nu ook op- en overslag aan de dienstverlening toegevoegd. 

  Bluekens Truck en Bus heeft een breed aanbod op voorraad. Bekijk de volledige voorraad.
   
  www.vlcs.com
 • Van Strien Transport

  Een nieuwe Volvo FH Globetrotter 460 pk met Volvo Dynamic Steering voor Van Strien Transport. De Volvo is van alle gemakken voorzien zoals Xenon verlichting en een 230 volt omvormer. Het voertuig zal ingezet voor alle soorten transport van smal tot breed en van licht tot zwaar en het voertuig is reeds voorzien van LZV verklaring en zwaartransport verklaring.

  In samenwerking met Van Strien Transport en Muns Oosterhout is een kastenwand ontwikkeld met breedte borden en de nodige opslagmogelijkheden.

  Verder is voertuig voorzien van een vlastuin 20 tons hef- en schuifschotel.

  De spuiterij van Bluekens Truck en Bus in Breda heeft het spuitwerk in de huisstijl van Van Strien verzorgd. 

  Ook op weg met een Volvo FH? De nu beschikbare Volvo FH Unlimited Edition is een speciale versie van de Volvo FH met extra focus op chauffeurscomfort en luxe. Lees meer >
   
  vanstrien.business.site
 • C.Z.A.V.

  C.Z.A.V. "Van en voor boeren"!

  Recentelijk nam C.Z.A.V. een nieuwe Volvo FM vrachtwagenchassis met schuifzeilopbouw van Elenbaas in ontvangst. De bakwagen is luxe uitgerust met onder andere Volvo's onovertroffen Dynamic Steering, Lane Keeping Assist, navigatiesysteem met DAB+ en elektro/hydraulisch gestuurde naloopas.

  Volvo FM 6x2 bakwagen 330 pk, voorzien van 9-tons luchtgeveerde vooras. Afgeleverd op 19 mei 2020.

 • C. van Driel

  C. van Driel aan de slag met zijn nieuwe Volvo FMX!

  Kees rijdt al 27 jaar voor bouwbedrijf Dura Vermeer. Afgelopen vrijdag kreeg hij zijn nieuwe Volvo FMX 6x6 wide-spread afgeleverd. Voor een hoger netto laadvermogen op hetzelfde aantal assen, is de achterste aangedreven as van het tandemstel verplaatst. Met deze wide-spread montage door Terberg Techniek is een GVW van 33 ton (in plaats van 29 ton) gerealiseerd. De Palfinger kraan en 2-zijdige kipper werd geleverd en opgebouwd door Elenbaas uit Poortvliet.

  Volvo FMX 6×6 wide-spread 460 pk, voorzien van I-shift met kruipversnellingen. Afgeleverd op 15 mei 2020.
   
   
   
 • Rebro Transport

  Wederom een nieuwe Volvo FH met LNG motor voor Rebro Transport! 

  Het aanvullende spuitwerk in de huisstijl van Rebro werd verzorgd door onze spuiterij in Goes.

  Afgeleverd op 11 mei vanuit onze vestiging in Roosendaal.


  Over Volvo LNG-trucks
  Volvo LNG-trucks zijn het meest duurzame alternatief voor middellange distributie en internationaal transport. Lees hier meer over LNG.
  www.rebrotransport.nl
 • Raab Karcher

  Wederom een nieuwe Volvo voor Raab Karcher! Dit keer een Volvo FM 420pk 6x2 met gestuurde naloopas voor chauffeur Michael. Deze Volvo is voorzien van het Volvo Active Safety pakket met alle mogelijke veiligheidssystemen, en Volvo Dynamic Steering. Dankzij het mediapakket kan de chauffeur de instellingen van Volvo Dynamic Steering naar eigen wens aanpassen. De 9-tons luchtgeveerde vooras zorgt voor extra rijcomfort voor de chauffeur. Opbouw laadbak en rollerkraan is gedaan door JKB. 

  Volvo FM 420pk 6x2 met gestuurde naloopas
   
  www.raabkarcher.nl
 • Rebro Transport

  Een nieuwe Volvo FH voor Rebro Transport! Deze Volvo met LNG motor zal als LZV gaan rijden. 

  Volvo FH 6x2 motorwagen met G13C 460pk LNG motor en Globetrotter cabine.

  Hertoghs Carrosserieën heeft de vrachtwagen ook voorzien van BDF systeem met heftafels en pneumatische twistlocks, RVS opbergkisten en afscherming. Het aanvullende spuitwerk in de huisstijl van Rebro werd verzorgd door onze spuiterij in Goes.

  Afgeleverd op 17 april vanuit onze vestiging in Roosendaal.


  Over Volvo LNG-trucks
  Volvo LNG-trucks zijn het meest duurzame alternatief voor middellange distributie en internationaal transport. Lees hier meer over LNG.
  www.rebrotransport.nl


Terug naar Volvo Trucks Naar Renault Trucks afleveringen