De robuuste truck voor de bouw

De Volvo FMX Classic is robuust en ontworpen voor de bouw. Wat u ook doet in de bouw, Bluekens Truck en Bus stelt samen met u de juiste Volvo FMX samen. De truck zit vol oplossingen die uw werk vergemakkelijken. De Volvo FMX Classic is het hele jaar nog verkrijgbaar.

Bluekens-Volvo-FMX-2017-005

De krachtigste truck voor heavy duty inzet

De Volvo FMX is onze krachtigste truck voor heavy duty transporten. Of u nu materialen levert in de bouw of werkzaamheden verricht op moeilijk begaanbaar terrein: met de Volvo FMX beschikt u over een truck die maximale productiviteit combineert met veiligheid en efficiëntie.

De Volvo FMX is robuust en kan tegen een stootje. De heavy duty-bumper beschermt de truck tegen krassen en deuken en voorkomt kapotte koplampen. Het cabine-exterieur van de Volvo FMX is gemaakt om zware omstandigheden aan te kunnen zonder beschadigingen op te lopen.

Bluekens-Volvo-FMX-2017-002

Volvo Dynamic Steering maakt het rijden nog soepeler

De Volvo FMX kan worden uitgerust met Volvo Dynamic Steering, waarmee u de truck met minimale inspanning kunt besturen. Het elektronisch geregelde stuurbekrachtigingssysteem vangt bovendien oneffenheden in de weg op en vergemakkelijkt het rijden op verhard en onverhard terrein. Zo wordt u als chauffeur ontlast. Volvo Dynamic Steering is ook verkrijgbaar voor dubbele voorassen, waardoor de voordelen ervan beschikbaar zijn voor tal van gebruikelijke toepassingen in de bouw.

Bluekens-Volvo-FMX-2017-001

Speciale I-Shift-versnellingsbak: manoeuvreren op zeer lage snelheden

Schakelen gaat automatisch met de geautomatiseerde I-Shift-versnellingsbak. De constructieversie van de I-Shift-versnellingsbak zorgt ervoor dat de Volvo FMX zwaar en heuvelachtig terrein aan kan met het comfort en het lage brandstofverbruik van de bekende versnellingsbak. Wilt u op lage snelheden kunnen manoeuvreren? Kies dan voor I-Shift met kruipversnellingen. Daarmee kunt u met uw Volvo FMX  met hele lage snelheden van slechts 0,5-2 km/u rijden.

Bluekens-Volvo-FMX-2017-023

Ga voor de zekerheid van een goed onderhouden truck

Een goed onderhouden truck is een productieve truck. Afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf kunt u kiezen voor een Blue-servicecontract. Alle contracten zijn bedoeld om uw truck optimaal te onderhouden en uitval te voorkomen. Hoe meer we weten over de inzet van het voertuig en uw bedrijf, des te beter kunnen we uw contract afstemmen.

De keuze voor een reparatie- en onderhoudscontract, is een keuze voor betrouwbaarheid, gemak en de zekerheid van een vaste prijs. Maar ook, afhankelijk van het gekozen contract, voor preventie en het terugdringen van ongeplande stilstand.

Bekijk onze servicecontracten

Bluekens-truck-en-bus-volvo-FMX-Unlimited-Edition-header

Volvo FMX Unlimited Edition

Een Volvo FMX, maar dan nog comfortabeler. 

De Volvo FMX Unlimited Edition is een speciale versie van de Volvo FMX met extra focus op chauffeurscomfort en luxe. Bekijk hier alles van de Volvo FMX Unlimited Edition

Bekijk de FMX Unlimited

Welke FMX Classic heeft u nodig?

De Volvo FMX Classic is een oplossing op maat. U kunt de truck volledig naar uw wensen specificeren. Wij helpen u graag bij de juiste keuze voor chassis en uitrustingspakketten om uw werk nog efficiënter en aangenamer te maken.