Ontworpen voor internationaal transport

De Volvo FH truck is ontworpen met het oog op de chauffeur en voorzien van allerlei baanbrekende innovaties voor winstgevende transporten. Wilt u meer informatie neem dan contact op met uw vestiging. De Volvo FH Classic is nog tot eind 2020 verkrijgbaar.

bluekens-volvo-classic-t2012-1152

Geweldig koppel, laag brandstof­verbruik

De Volvo-dieselmotoren bieden uitstekende rijeigenschappen en een laag brandstofverbruik. Er zijn zeven verschillende 13- en 16-liter motoren, met vermogens van 420 tot 750 pk. 

Met Volvo Trucks I-Shift wordt uw brandstofverbruik aanzienlijk verbeterd, doordat de versnellingsbak nauwkeurig schakelt en werkt met intelligente software. I-Shift Dual Clutch is de eerste versnellingsbak op de markt met een dubbel koppelingssysteem voor zware trucks. Dankzij deze nieuwe manier van schakelen zonder vermogensverlies, blijft het koppel optimaal en verliest de truck geen snelheid tijdens het schakelen. Voor de chauffeur is het resultaat meer comfort en efficiënt weggedrag. De versnellingsbak bestaat uit twee prise-assen en een dubbele koppeling. Dit betekent dat de twee versnellingen tegelijkertijd kunnen worden gekozen. De koppeling bepaalt welke versnelling actief is. I-Shift Dual Clutch is gebaseerd op I-Shift, maar de voorste helft van de versnellingsbak is opnieuw ingedeeld met geheel nieuwe onderdelen.

bluekens-volvo-classic-t2012-1273
Interieur

De perfecte werkplek

We hebben de Globetrotter opnieuw uitgevonden. 

Voor vrachtwagenchauffeurs is de cabine de reden om te gaan werken met een Volvo FH. Ongeëvenaard comfort aan de binnenkant. Topklasse veiligheid aan de buitenkant. En met een ontwerp dat vast en zeker de aandacht zal trekken op de weg.

Bluekens-truck-en-bus-volvo-FH-Unlimited-Edition-header

Volvo FH & FH16 Unlimited

De Volvo FH Unlimited Edition is een speciale versie van de Volvo FH met extra aandacht voor chauffeurscomfort en luxe.

Lees meer

De Volvo FH Unlimited Edition is een speciale versie van de Volvo FH met extra aandacht voor chauffeurscomfort en luxe.

Lees meer

Welke Volvo FH of Volvo FH16 heeft u nodig?

De Volvo FH en FH16 zijn in vele configuraties beschikbaar. U kunt de trucks volledig naar uw wensen specificeren. Wij helpen u graag bij de juiste keuze voor aandrijflijn, chassis en uitrustingspakketten om uw werk nog efficiënter en aangenamer te maken.