2020-02_Gefco_2.jpg

Bluekens Truck en Bus levert vanuit de vestiging in Oosterhout een serie van in totaal 15 Volvo FM Cartransporters af aan GEFCO Automotive. Met meer dan 5 miljoen voertuigen welke verplaatst worden in 33 landen is GEFCO al 69 jaar een vertrouwd gezicht in de automotive industrie. Om de twee weken wordt er een van deze 15 trucks afgeleverd. 

Met de zuinige 13 liter motor met 420pk heeft deze truck altijd ruim voldoende koppel en een betere gasrespons bij lagere toerentallen. Daarnaast zorgt de 2,5 meter brede cabine ervoor dat er meer leefruimte is voor de chauffeur en kunnen er alsnog 9 voertuigen tegelijk getransporteerd worden. I-see zorgt ervoor dat, op basis van de topografie van uw routes, de snelheid en schakelmomenten worden geoptimaliseerd om brandstof te besparen. De Volvo is daarnaast ook voorzien van de Dynafleet-app. Deze app geeft onmiddellijk toegang tot informatie over het wagenpark, brandstof en chauffeurs. Met deze informatie krijgt GEFCO onder andere inzicht in hoe ze zuiniger kunnen rijden. 

De opbouw is gerealiseerd in samenwerking met Volvo Trucks Nederland, Estepe Truck Products Heesch, Groenewold Carr B.V., Sterk Technisch Adviesbureau B.V. en onze vestiging Oosterhout.