Maak een proefrit met een Volvo FH Electric of Volvo FM Electric tijdens de Volvo Electric Driving Experience!

Nog nooit in een elektrische truck gereden? Dit is uw kans! Kom langs bij de Volvo Electric Driving Experience van Bluekens Truck en Bus en maak een proefrit met de Volvo FH Electric of Volvo FM Electric. Interesse? Meld u snel aan via onderstaand formulier, per voertuig zijn er elke dag 9 plekken beschikbaar. 

Agenda

icoon-proefrit-electric
5 juni t/m 1 juli

VOLVO ELECTRIC DRIVING EXPERIENCE

Elektrisch rijden: dat moet u zelf ervaren. Dat kan binnenkort bij één van onze vestigingen. Een proefrit maken met de Volvo FH Electric of Volvo FM Electric kan op onderstaande dagen:

  • 9 of 10 juni in Breda
  • 16 of 17 juni in Roosendaal
  • 23 of 24 juni in Goes
  • 30 juni of 1 juli in Middelharnis

Op deze dagen kunt u ’s ochtends een proefrit maken van circa 20 minuten op een afwisselende route in de omgeving. Zo kunt u zelf ervaren hoe een elektrische truck rijdt en voelt.

Antwoord op al uw vragen over elektrisch rijden
Welke elektrische trucks zijn er? Wat heb ik nodig om elektrische voertuigen in te passen in mijn dagelijkse logistieke operatie? Hoe zit het met opladen? Als u wilt overstapen naar elektrisch rijden zijn dit relevante vragen. Tijdens de Volvo Electric Driving Experience beantwoordt een expert van Bluekens Truck en Bus graag al uw vragen. Ook kunt u zich laten informeren over ontwikkelingen op het gebied van elektrisch vervoer en de voordelen van elektrisch rijden.

IK WIL ME AANMELDEN
 

BESCHIKBARE DAGEN

Ervaar een Volvo Electric en maak een proefrit!
menu-logo
Breda
09/06
09:00 tot 12:00
BREDA
10/06
09:00 tot 12:00
Roosendaal
16/06
09:00 tot 12:00
Roosendaal
17/06
09:00 tot 12:00
Goes
23/06
09:00 tot 12:00
Goes
24/06
09:00 tot 12:00
Middelharnis
30/06
09:00 tot 12:00
Middelharnis
01/07
09:00 tot 12:00

Meld u aan voor een proefrit in een elektrische Volvo truck.

Vul één van de formulieren volledig in, u heeft de keuze uit een Volvo FH Electric en een Volvo FM Electric. U ontvangt via de mail een bevestiging van uw aanvraag. Denkt u aan uw geldige CE-rijbewijs? Deze dient u tijdens het event bij u te hebben.

Volvo FM Electric: Meld u aan voor een proefrit.

Wilt u een keer proefrijden in een volledig elektrische Volvo FM? Vul dan het formulier in. Per voertuig zijn er elke dag 9 plekken beschikbaar. U ontvangt per mail een bevestiging van uw aanvraag.

Let op: U schrijft specifiek in voor een proefrit met de Volvo FM Electric. Als u liever een proefrit maakt in de FH, vul dan het andere formulier in.

Volvo FH Electric: Meld u aan voor een proefrit

Wilt u een keer proefrijden in een volledig elektrische Volvo FH? Vul dan het formulier in. Per voertuig zijn er elke dag 9 plekken beschikbaar. U ontvangt per mail een bevestiging van uw aanvraag.

Let op: U schrijft specifiek in voor een proefrit met de Volvo FH Electric. Als u liever een proefrit maakt in de FM, vul dan het andere formulier in.