BL-2021-23
-_blk-2021-23

Met de nieuwe Renault Trucks D Z.E. gaat u in 2022 vooruit

100% elektrisch, zero emissie.

De Renault Trucks D Z.E. is stil, schoon en toegerust op zijn taak. Met de Renault Trucks D Z.E. draagt u actief bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en dus een schoner milieu en een betere leefomgeving. 

Ik kom graag bij u langs met de nieuwe Renault Trucks D Z.E. Wilt u CO2-vrij rijden combineren met de power van een elektrische truck? Maak dan nu een afspraak voor een demo en ervaar alle innovaties die het verschil maken voor u én De Graaf Logistics!

Jan Hagens | Verkoopleider Renault Trucks
06 12 84 08 40 | janhagens@bluekens.nl

Bluekens-DZE-1
Bluekens-Renault-Trucks-D-E-TECH-rolling
bluekens-truck-en-bus-Renault-Trucks-D-E-Tech-opladen
bluekens-truck-en-bus-Renault-Trucks-D-E-Tech-geparkeerd
bluekens-truck-en-bus-Renault-Trucks-D-E-Tech-plaque
bluekens-truck-en-bus-Renault-Trucks-D-E-Tech-lading-afleveren-bij-klant
bluekens-truck-en-bus-Renault-Trucks-D-E-Tech-riijdend-op-brug-driekwart

Ga de uitdaging aan met de nieuwe Renault Trucks D E-Tech

Steeds meer steden zetten in op schoon en stil transport. De Renault Trucks D E-Tech is hiervoor het perfecte antwoord. De truck is stil en zero-emissie. Met een actieradius tot 300 kilometer, een GVW tot 16 ton en een laadvermogen tot 7 ton is de Renault Trucks D E-Tech veelzijdig in te zetten voor u en uw bedrijf.

Steeds meer steden zetten in op schoon en stil transport. De Renault Trucks D E-Tech is hiervoor het perfecte antwoord. De truck is stil en zero-emissie. Met een actieradius tot 300 kilometer, een GVW tot 16 ton en een laadvermogen tot 7 ton is de Renault Trucks D E-Tech veelzijdig in te zetten voor u en uw bedrijf.

bluekens-truck-en-bus-Renault-Trucks-D-E-Tech-met-klant-voor-de-grille

Voordelig de transitie door

Als ondernemer profiteert u van fiscaal voordeel als u nu investeert in elektrische trucks. Het belastingvoordeel kan zelfs oplopen tot netto 12%! Het exacte financiële voordeel is afhankelijk van uw specifieke situatie. De financieel specialist bij Bluekens helpt graag om uw voordelen in kaart te brengen en beantwoordt graag uw vragen. 

  • MIA
    Met de MIA profiteert u van een investeringsaftrek die oploopt tot 36% van het investeringsbedrag.
     
  • Vamil
    De Vamil maakt het mogelijk om 75% van de investeringskosten af te schrijven. Dat kan op een zelf te bepalen tijdstip en levert een liquiditeits-en rentevoordeel op.
bluekens-truck-en-bus-Renault-Trucks-D-E-Tech-bij-laadstation

De perfecte laadinfrastructuur

Met de Renault Trucks D E-Tech bent u verzekerd van een kwaliteitstruck. Renault Trucks heeft jarenlange ervaring op het gebied van elektromobiliteit en duurzame transportoplossingen. Elektrisch rijden gaat echter veel verder dan alleen de levering van een voertuig. Het inpassen van elektrische voertuigen in uw dagelijkse operatie vraagt om een totaaloplossing. Als specialist in duurzame mobiliteit staat Bluekens Truck en Bus u in alle facetten bij. 

Een belangrijk onderdeel is bijvoorbeeld de laadinfrastructuur. Wij zoeken uit wat voor uw situatie de meest optimale oplossing is, van het type laadpaal tot de locatie van de laadpunten. Zo benut u de power van de Renault Trucks D. E-Tech optimaal!

Is De Graaf Logistics klaar voor de ultieme ervaring? Plan meteen een demo in!

Ervaar het zelf. Vraag direct een proefrit aan.