Tracon Trailers

Bluekens Truck en Bus is verantwoordelijk voor de verkoop en service van Tracon-opleggers in haar regio. Tracon Ecocombi is al 34 jaar het merk dat bekend staat om het ontwikkelen van innovatieve transportoplossingen. De samenwerking vloeit voort uit de keuze van Tracon Trailers voor samenwerking met de Volvo Trucks dealers in Nederland.

Voor beide partijen is de samenwerking een win–winsituatie. Niet alleen wordt het dealernetwerk van Tracon Trailers belangrijk uitgebreid, ook sluit de samenwerking met een Nederlands kwaliteitsproduct aan bij de totale transportservice die Bluekens Truck en Bus haar klanten biedt.

Innovatieve transportoplossingen

Tracon Trailers biedt bijna 1.000 basismodellen en ruim 800 opties. De trailers zijn standaard extra robuust gebouwd, waarbij ook de mogelijkheid geboden wordt de chassis thermisch te verzinken, zodat roest geen kans meer heeft. 

Binnen het aanbod van innovatieve transportoplossingen is de LZV Combitrain is een goed voorbeeld: een unieke configuratie om 60% meer volume te kunnen vervoeren. Deze Combitrains rijden in Australië al veel langer als B-double of in Scandinavië als B-train/Linktrailer. Omdat veel wagenparken van transporteurs zijn samengesteld uit trekkers en opleggers, ligt het voor de hand om te zoeken naar een LZV-configuratie waar het bestaande wagenpark voor gebruikt kan worden. Een LZV-middenasser achter de oplegger was voorheen de juiste oplossing. Het is echter niet mogelijk om met de trekker de middenasser individueel te gebruiken. Tracon Ecocombi heeft de oplossing met de Combitrain: een 'tussenoplegger' tussen de bestaande trekker en oplegger. Bij de Combitrain is het asstel schuifbaar. U kunt naar keuze als individueel voertuig rijden met ingeschoven asstel of als LZV-voertuig met uitgeschoven asstel, waarbij op het uitgeschoven deel een koppelschotel zit voor de volgoplegger.

Meer informatie over Tracon Trailers?

Wilt u meer informatie over het aanbod dat Bluekens Truck en Bus in samenwerking met Tracon Trailers u biedt, neem dan contact op met uw verkoopadviseur of uw Bluekens Truck en Bus vestiging.


Ik wil een offerte aanvragen

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Ik wil graag meer informatie

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com