Renault Maxity

Renault Maxity perfect in stadsdistributie

De Renault Maxity heeft een korte draaicirkel, een korte vooroverbouw en een compacte cabine die ervoor zorgen dat u moeiteloos de stad door kunt rijden, zelfs door de smalste straten. Hoewel de Renault Maxity compact is, zijn de mogelijkheden van deze lichte bedrijfswagen legio. Dat maakt de Renault Maxity een rendabele keuze!

Soepele aandrijflijn

De sterke Renault Trucks DTI 3 motor is leverbaar in 130 of 150 pk. De gemiddelde onderhoudsinterval is teruggebracht tot 40.000 km. De handgeschakelde 5-versnellingsbak heeft een laag eigen gewicht, de 6-versnellingsbak meer trekkracht in de eerste versnellingen en een gunstig verbruik dankzij een groter koppel bij laag toerental.

Robuust vrachtwagen chassis

Het robuuste chassis van de Renault Maxity heeft U-vormige, stalen langsliggers met versterkte achterwielophangingen en dubbellucht. Dit waarborgt maximale robuustheid, betrouwbaarheid en laadvermogen. De opbouwlengte varieert van 2651 tot 3961 mm, afhankelijk van de gekozen opbouw. Het chassis is af fabriek voorzien van bevestigingsbeugels, elektrische voorzieningen en elektrische interfaces die de opbouw en installatie van carrosserie-uitrustingen vereenvoudigen. Er zijn pto’s voor het aandrijven van onder meer koelinstallatie, kraan, kipper en hoogwerker.

Comfortabele cabine met lage instap

De chauffeur heeft gemakkelijk toegang tot de cabine dankzij een lage instap vanaf 413 mm en instaphandgreep. Stoel en stuurwiel zijn in meerdere richting verstelbaar zodat chauffeurs van elk postuur goed kunnen zitten. Ook als er gerouleerd wordt, want de Maxity biedt plaats aan drie tot zes personen (dubbele cabine). Onafhankelijke voorwielophanging zorgt voor meer comfort aan boord van de bestelwagen. Tot slot zijn er allerlei bergvakken in het interieur verwerkt zodat de inzittenden al hun spullen bij de hand hebben.

Panoramisch zicht voor minimale dode hoek

De Maxity bedrijfswagen biedt panoramisch zicht en goed zicht vóór de cabine. De zichthoek is maar liefst 192°, wat resulteert in een minimale dode hoek. Ook in voorwaartse richting is voorzien in veiligheid met schijfremmen rondom met een korte remweg van 43,7 m bij 100 km/u. Alle voertuigen zijn standaard uitgerust met de volgende rijhulpsystemen:

  • ESC Dynamische stabiliteitsregeling
  • ABS Antiblokkeersysteem
  • EBD Elektronische remkrachtverdeler
  • TCS Tractiecontrolesysteem
  • BAS Rembekrachtigingssysteem
  • HSA Hulp bij wegrijden op een helling

Lane Departure Warning is optioneel

Offerte op maat

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Boek nu een proefrit

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Neem contact met mij op

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Bedrijfswagenservice bij Bluekens Truck en Bus

Aangezien de service integraal deel uitmaakt van het voertuig, biedt de Renault Maxity services aan naar mate van gebruik. De ruime openingstijden van Bluekens Truck en Bus en de 24/7 service dragen hier aan bij. Daarnaast heeft uw bedrijfswagen-dealer speciaal ingerichte werkplaatsen in Breda, Goes, Middelharnis, Oosterhout en Roosendaal. Onze efficiënte werkplaatsen zijn er op gericht om stilstand en onderhoud voor klanten tot een minimum te beperken. Het serviceniveau en de hoogwaardige kwaliteit is uiteraard ook doorgevoerd in de Start & Drive-onderhoudscontracten met drie dekkingsniveaus en geoptimaliseerde financieringen en verzekeringen.