Renault bedrijfswagens afleveringen

 • Goburg

  Een jong gebruikte Renault Master L2H2 voor Goburg uit Ossendrecht, compleet in nieuwe huisstijl. Goburg is al meer dan 25 jaar de specialist in metaalbewerking.

  Met deze bus kunnen ze ook groter materiaal makkelijker vervoeren naar hun klanten. De Renault Master is onderdeel van de introductie een compleet nieuwe huisstijl, waar het personeel mee werd verrast.

  De Master is door de Bluekens Truck en Bus vestiging in Roosendaal voorzien van achteruitrijcamera, navigatie en betimmering. De bestickering is verzorgd door Coert van Vliet Reclame.

  We wensen Anita en Erik (en chauffeur Pim) en personeel vele veilige km’s toe met de bus.

  Aflevering Renault Master aan Goburg metaalbewerking
  www.goburg.nl
 • Flakkeecenter

  Renault Master L2H2 met 150 pk motor voor Flakkeecenter, waar deze zal worden ingezet voor verhuur.
  De Master is uitgerust met camera en sensoren achter, side wind assist en een draadloze oplader voor smartphones.
 • Wennekes Kunststof Kozijnen

  Een jong gebruikte Renault Trafic L1H1 voor Wennekes Kunststof Kozijnen uit Nispen. Met aluminium imperiaal met opsteekrol, verzorgd door Qtech, en een trekhaak gemonteerd door onze werkplaats. Het is de 2e Renault vanuit Bluekens!
  www.wennekesrolluiken.nl
 • YSM Transport

  Deze Renault Master bakwagen Citybox, 170pk met navigatie en achteruitrijcamera, gaat aan de slag bij YSM Transport voor allerlei koeriersklussen.
  Deze bedrijfswagen werd afgeleverd vanuit onze vestiging in Breda.
 • Van Boxtel Schilderwerken

  Of het nu gaat om het schilderen van een kozijn, muur of een heel huis; Van Boxtel Schilderwerken uit Bavel klaart de klus! Vanaf nu kunnen ze op weg met een splinternieuwe Renault Trafic L2H1 170pk met automaat en aluminium imperiaal met opsteekrol van Qtech. De betimmering werd verzorgd door onze werkplaats.

  Afgeleverd vanuit onze vestiging in Breda.
  www.vanboxtelbv.nl
 • Quality Infra

  Quality Infra is specialist in aanleg en onderhoud van netten en installaties op het gebied van elektriciteit, gas en drinkwater en is al jarenlang een trouwe Renault rijder. Op 18 augustus nam Corné Govaarts de eerste twee nieuwe modellen Renault Masters L2H2 150pk in Red EDITION uitvoering in ontvangst.

  De bedrijfswagen werden afgeleverd vanuit vestiging Roosendaal en de betimmering en Sortimo inrichting werd verzorgd door ASH Carrosserie te Middelharnis.
  www.qualitygas.nl
 • Jibro Hoveniers

  Een nieuwe Renault Master L2H2 150pk voor Jimmy van Jibro Hoveniers uit Rucphen, afgeleverd vanuit onze vestiging in Roosendaal. In een jaar tijd heeft Jibro nu beide bedrijfswagens vervangen voor nieuwe Renault Masters. De betimmering van de bedrijfswagen is verzorgd door Bluekens Truck en Bus en de belettering door Creatiz.

  Of het nu gaat om een vijver, bestrating, prieel of uw tuin, Jibro Hoveniers regelt het vanaf het idee tot en met de realisatie!
  www.jibro.nl
 • Vissers Petfood

  Een nieuwe Renault Master L2H2 voor onze trouwe klant Pierre Vissers, eigenaar van Vissers Petfood. Vissers Petfood is gespecialiseerd in de verkoop en distributie van (diepgevroren) voeding voor huisdieren. De bedrijfswagen zal worden ingezet voor geconditioneerde distributie van bestellingen van klanten en is daarom voorzien van koel-vriesinrichting welke is gerealiseerd in samenwerking met ASH Middelharnis.
  visserspetfood.com
 • A&R Total Care

  Een volledig en rijk uitgerust Renault Master L1H1 Red EDITION voor A&R Total Care uit Oosterhout. A&R Total Care is gespecialiseerd in o.a. schoonmaak, glasbewassing, vloeronderhoud, gevelreiniging en dak- en dakgoot-reiniging.


  Onze monteurs hebben de laadruimte voorzien van een hardhouten betonplex betimmering met een speciaal waterafvoerelement tevens zijn er twee accu’s geplaatst onder de passagiersbank. Tevens is de bedrijfswagen voorzien van wielkasten betimmering met opbergruimte.
  www.artotalcare.nl
 • Videoconcepts

  VideoConcepts is altijd op zoek naar het perfecte plaatje en verzorgd onder meer live producties, van concept tot eindproduct. Voor veilig vervoer van de video apparatuur naar filmlocaties kan VideoConcepts nu gebruik maken van een nieuwe Renault Master L3 145pk. S. van den Broek Bedrijfswageninrichtingen heeft de laadruimte van de Master volledig betimmerd en tevens voorzien van een combirail. Hierdoor kan de videoapparatuur goed worden bevestigd voor extra veilig transport.

  www.videoconcepts.nl
 • Mosa Maastricht

  Afgeleverd aan Mosa Maastricht via Alphabet lease, een Renault Master Chassis Cabine met open laadbak, 165pk, met navigatie, cruise control en geveerde stoel.
 • Van der Velden aannemingsbedrijf

  Van der Velden aannemingsbedrijf reed al sinds 2004 een Renault Master en heeft deze nu ingeruild voor deze splinternieuwe Renault Master L2H2 145 pk, grijs metallic met o.a. luchtvering achter, airco, cruise controle en navigatiesysteem.

  Ook een bedrijfswagen inruilen? Bel ons voor een afspraak!
 • Flakkee Verhuizers

  Een nieuwe Renault Master voor Flakkee Verhuizers. De service, het laadvermogen en lage instap van de Renault Master gaven de doorslag. Met het ruime laadvermogen van 1125 kg kunnen de verhuizers flink wat meenemen én veilig rijden, want de camera aan de achterzijde is constant aan.

  Renault Master 150pk platform cabine met Smartbox, laadklep en achterdeuren

  Flakkee Verhuizers is een familiebedrijf met een lange geschiedenis en een uitstekende reputatie. De professionele medewerkers van Flakkee Verhuizers hanteren ‘ouderwetse’ waarden als service, kwaliteit en discretie, maar werken intussen wél met de modernste hulpmiddelen en technieken.

  Meer over de Renault Master.
 • Testers Tweewielers

  Een splinternieuwe bedrijfswagen voor Cees Testers van Testers Tweewielers uit Zegge. Een grijze Renault Master Red EDITION L2H2 met 135 pk. 

  Testers Tweewielers is het adres in Zegge voor levering, leasing en onderhoud van bezorgscooters en bezorgfietsen in Brabant. Testers verricht de werkzaamheden zoveel mogelijk op locatie, zodat klanten zo snel mogelijk weer kunnen beschikken over de scooters.
  www.testerstweewielers.nl
 • NH Transport

  Een volledige en zeer rijk uitgeruste Renault Master L3H2 FWD 150pk afgeleverd aan NH Transport waar de Master zal worden ingezet voor pakketbezorging.

  De Renault Master: een zeer veelzijdige bedrijfswagen
  Maak kennis met de Renault Master Red EDITION. De nieuwe lichte bedrijfswagen van Renault Trucks is ontworpen voor en door professionals en is standaard rijk uitgerust voor optimaal comfort, efficiëntie en veiligheid. Het voertuig is voorzien van nieuwe motoren, nieuwe driver-assistance systemen, een geheel nieuw front en nieuw interieur. Lees meer > 
 • Ad Kemmeren Transport Service

  Vanuit onze vestiging in Oosterhout hebben we wederom een Renault Master mogen leveren aan Ad Kemmeren Transport Service in Raamsdonksveer. Het transportbedrijf van Ad Kemmeren verzorgd onder meer transport voor hangende confectie, maar is ook beschikbaar voor sneltransport en koeriersdiensten.

  Renault Master L3H3 Red EDITION FWD 165pk 

  De inrichting van de laadruimte is betimmerd door S. van den Broek Bedrijfswageninrichtingen uit Breda.
  De belettering is verzorgd door Bensign reclamemontage uit Raamsdonksveer.
  www.adkemmerentransport.nl
 • DutcheBike

  Een complete Renault Master FWD CC 165pk Red Edition met Citybox en dHollandia 750kg laadklep geleverd aan DutcheBike uit Dongen.

  In samenwerking met Vermeulen Carrosserieën B.V. is een robuuste maar lichte citybox opgebouwd met een 750kg dHollandia laadklep.
  www.dutchebike.nl
 • The Gaming Factory

  Een Renault Master met ervaring voor The Gaming Factory! Op 1 juni opende The Gaming Factory in Tilburg, een prachtige gamehal van 1500 m2. Een walhalla voor de game liefhebber en volop vermaak voor jong en oud. Op 17 juni werd deze Master afgeleverd.

  Renault Master 165pk RTWD. Bakwagen met Hollandia laadklep

  Ook op zoek naar een snel leverbare bedrijfswagen?

  www.thegamingfactory.nl


Terug naar Renault Bedrijfswagens Naar