Komt u naar het Bluekens Renault E-Tech Event?

Elektrisch rijden is de toekomst. Daarom maken steeds meer bedrijven de overstap naar elektrische mobiliteit. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn? Ontdek het tijdens het Bluekens Renault E-Tech Event op 18 mei bij ons Zero Emissie Centrum in Breda.

De roep om schoon transport wordt steeds groter. Naast de komst van milieuzones en zero-emissie zones vragen ook verladers steeds vaker om schoon transport. Elektrische trucks en bedrijfswagens zijn hiervoor hét alternatief.

De mogelijkheden van elektrische trucks en bedrijfswagens

Welke elektrische trucks en bedrijfswagens zijn er? Wat heb ik nodig om elektrische voertuigen in te passen in mijn dagelijkse logistieke operatie? Hoe zit het met opladen? Als u wilt overstapen naar elektrisch rijden zijn dit relevante vragen. Tijdens het Bluekens Renault E-Tech Event gaan experts in op dit soort vragen en kunt u zich laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden.

Meer informatie over het E-Tech event

Elektrische Renault trucks

Bij het Bluekens Renault E-Tech Event kunt u kennismaken met elektrische Renault-trucks en bedrijfswagens. Renault Trucks zet vol in op elektrificatie. De Renault Trucks D E-Tech en Renault Trucks D Wide E-Tech voor distributie zijn nu al leverbaar. In 2023 start de verkoop van de Renault Trucks T E-Tech voor regionaal vervoer en de Renault Trucks C E-Tech voor de bouw.

Renault Trucks introduceert elektrische trucks

De Renault Trucks Master E-Tech

Ook kunt u een proefrit maken met de Renault Trucks Master E-Tech. De elektrische versie van de Renault Master stoot geen emissie uit en is daarom in elke milieuzone welkom. De Renault Trucks Master E-Tech is verkrijgbaar in drie verschillende modellen; als bestelwagen of als chassis cabine en platform cabine voor een opbouw op maat. De Renault Trucks Master E-Tech is nu verder verbeterd. Zo is de actieradius vergroot naar 190 kilometer.

Maak een proefrit

De power van een elektrisch voertuig kunt u het beste zelf ervaren. Daarom kunt u tijdens het Bluekens Renault E-Tech Event een proefrit maken met de 100% elektrische Renault Trucks Master E-Tech en de Renault Trucks D E-Tech.

Renault Trucks C E-Tech
bluekens-rt-master

Meer informatie of Inschrijven?