Komt u ook naar de Bluekens Experience Day op 2 november?

Komt u ook naar de Bluekens Experience Day op 2 november?

Zien, doen en beleven staan centraal op de Bluekens Experience Day op zaterdag 2 november. Wij bieden u bij onze vestiging in Breda een middag vol inspiratie en vermaak.

U bent van 12.00 tot 17.00 uur van harte welkom aan de Tinstraat 1. U kunt dan kennismaken met ons leveringsaanbod en diensten, alternatieve brandstoffen, e-mobiliteit en onze nieuwe spuiterij en nieuwe werkplaats zijn te bezichtigen.

Maak een proefrit

U kunt de producten van onze merken bekijken en de voordelen van alternatieve brandstoffen in de praktijk ervaren. Zo kunt u een proefrit maken met een Volvo FH LNG trekker-oplegger-combinatie en de volledig elektrisch aangedreven Renault Master Z.E. en StreetScooter. Ook kunt u een demorit maken met de nieuwe Volvo FH I-Save met Turbo Compound-technologie en onze nieuwe Renault Trucks T High demo. Verder kunt u kennismaken met de nieuwe Renault Master Red Edition en zijn er diverse elektrische bussen voor personenvervoer te bekijken.

Kennissessies

Maar er is nog veel meer. U kunt u tijdens twee kennissessies door specialisten bij laten praten over de ontwikkelingen op het gebied van LNG, I-Save en e-mobiliteit. Hoe werkt het, wat zijn de mogelijkheden en welke kansen biedt dat?

Kennissessie LNG en I-Save, van 12.30 tot 13.15 uur
LNG is een alternatief voor diesel in het langeafstandtransport. Volvo Group Trucks Nederland praat u bij over de technische aspecten, de infrastructuur en de belastingvoordelen van LNG. Er is een mogelijkheid om te rijden met een geladen LNG trekker-oplegger combinatie.

Schrijf u in voor de kennissessie LNG & I-Save


Kennissessie e-mobiliteit Trucks & Vans, van 13.45 tot 14.30 uur
Is e-mobiliteit iets voor uw bedrijf? Tijdens de kennissessie e-mobiliteit wordt er ingegaan op de toepassingsmogelijkheden die de verschillende voertuigen bieden, mogelijkheden voor subsidie, services en de duurzame stad. Aan bod komen onder meer StreetScooter, de Renault Master Z.E. en de elektrische trucks van Volvo Trucks. Ook zijn er tijdens de Bluekens Experience Day diverse elektrische bussen voor personenvervoer. 

Schrijf u in voor de kennissessie e-mobiliteit

Afscheidsreceptie

Tijdens deze informatieve dag kunt u ook gedurende de afscheidsreceptie Jan de Roover en Frans Kustermans de hand schudden. Zij zijn samen een eeuw bij Bluekens werkzaam geweest en gaan nu genieten van hun pensioen.

Kortom: een middag boordevol activiteiten, met ook vermaak voor de allerkleinste bezoekers en een hapje en een drankje. Omcirkel 2 november alvast in uw agenda!

Meer weten?

Neem contact op met Bluekens Truck en Bus

Bekijk ons aanbod