Ervaar StreetScooter bij ReinigingsDemoDagen

Ervaar StreetScooter bij ReinigingsDemoDagen

StreetScooter is vertegenwoordigd op de ReinigingsDemoDagen (RDD), die op 5 en 6 juni worden gehouden op het terrein van het Nationaal Militair Museum in Soest. Bezoekers kunnen kennismaken met de mogelijkheden van StreetScooter voor de afval- en reinigingssector.

RDD is een initiatief van de leden van de RAI Vereniging en is uitgegroeid tot de toonaangevende vakbeurs voor de afval- en reinigingssector. Professionals uit de afval- en reinigingswereld kunnen bij dit tweedaagse evenement de laatste technologieën, noviteiten, trends, ontwikkelingen en producten zien en ervaren.

Specifieke oplossingen voor de reinigingssector

De volledig elektrisch aangedreven StreetScooter is dit jaar ook te zien op de RDD. Het modulaire concept kan voor iedere inzet perfect worden opgebouwd, ook voor afvalinzameling en reiniging. Bezoekers kunnen bij de stand onder meer diverse modellen van dichtbij bekijken, zoals branche specifieke oplossingen in samenwerking met onze partners Karhof en Van Campen Ecotechniek. De specialisten van StreetScooter Nederland staan klaar om bezoekers de mogelijkheden van StreetScooter te laten zien en vragen te beantwoorden.

Gratis toegang

De RDD is op woensdag 5 en donderdag 6 juni open van 9.00 tot 18.00 uur. De toegang is gratis. Bezoekers moeten zich wel van tevoren aanmelden om het gratis E-ticket te ontvangen. Dat kan hier.