BPM Deals
3% RENTEKORTING 3 JAAR VOLLEDIGE GARANTIE 3 JAAR GRATIS ONDERHOUD

BPM VOORDEEL*
HOU JE GELD IN JE ZAK!

Hou jij van geld besparen? Wacht dan niet met het kopen van een bestelauto! Als je er nu één koopt, bespaar je meteen geld!

Renault Master Zwart-shadow
Waarom juist NU besparen?

Per 1 januari 2025 moet er over elke bedrijfswagen BPM worden betaald. De belastingvrijstelling die nu geldt, is dan weg! Dat heeft grote financiële gevolgen voor jouw bedrijf, want dat betekent dat jouw bedrijfswagen straks 40% duurder is. 

3% RENTEKORTING 3 JAAR VOLLEDIGE GARANTIE 3 JAAR GRATIS ONDERHOUD
Bluekens-BPM-Voordeel-afbeelding-man-3000px

BPM Voordeel +

 • 3% rentekorting
 • 3 jaar volledige garantie
 • 3 jaar gratis onderhoud

Wat is BPM Voordeel?* 

BPM staat voor ‘Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen’. Dit is een aanschafbelasting die je betaalt als je een nieuwe auto koopt. Sinds 2007 waren ondernemers vrijgesteld van deze belasting, maar hij komt nu weer terug! Pak daarom nu je voordeel met BPM Voordeel: nu kopen = geld besparen!

CHECK ONZE BPM VOORDEEL MODELLEN
LET OP!OP=OP

Check direct onze voorraad met bpm voordeel!*

LET OP! Voorraad modellen worden standaard geleverd met betimmering (gesloten Master en Trafic)

Wij zorgen ervoor dat je direct kunt rijden!

Om je meteen te kunnen helpen, hebben wij een ruime voorraad Renault Masters en Renault Trafics voor je klaarstaan. Van gesloten bestelwagen tot chassis met opbouw. Zo geconfigureerd dat je altijd vervoer op maat hebt. 

Renault-Trafic-Vrijstaand-groot-donkere-schaduw (1)

Actievoorwaarden*:

3% rentekorting: o.b.v. 36 maanden en een aanbetaling van 10.000,- 

3 jaar volledige garantie: o.b.v. max. 150.000 km 

3 jaar gratis onderhoud: ook o.b.v. 150.000 km (Reference)

Voor de gesloten bedrijfswagen gelden de volgende maten voor de Renault Master:

 

Laadvolume: van 5 tot 17 m2

Lengte: maximaal 4383 mm

Hoogte: maximaal 2048 mm

Laadvermogen: tot 1300 kg

 

Voor de gesloten bedrijfswagen gelden de volgende maten voor de Renault Trafic:

 

Laadvolume: van 5,8 tot 8,9 m2

Lengte: maximaal 4150 mm

Hoogte: 1898 mm

Laadvermogen: tot 1175 kg

Een groot aantal gemeenten heeft nu al milieuzones. Hier vind je een kaart van Nederland en zie je alle milieuzones die er in Nederland zijn. Door in te zoomen op de kaart ziet u waar de grenzen van milieuzones binnen een gemeente liggen. Ook staat per milieuzone uitgelegd om wat voor soort zone het gaat en voor welke voertuigen de zone geldt.

 

Vanaf 1 januari 2025 kunnen gemeenten zero-emissie zones instellen. Dit betekent dat hun stadskern alleen nog emissievrij óf met een schone dieselmotor bevoorraad mag worden. Nu al hebben 29 gemeenten besloten om een zero-emissie in te voeren en dat aantal zal de komende jaren toenemen. Dit betekent dat bedrijfsauto’s met een Euro 5-norm geweerd worden vanaf 2027 en bedrijfsauto’s met Euro 6-norm vanaf 2028. 

Een servicecontract geeft je de zekerheid van een goed onderhouden voertuig voor een vaste prijs. Servicecontracten zijn er in alle soorten en maten en sluiten altijd aan bij jouw bedrijfsvoering. Alle contracten en services van Bluekens zijn maatwerk. We besteden veel aandacht aan preventief onderhoud en zorgen ervoor dat ook geplande stilstand zo kort mogelijk is. Zo staat jouw werk steeds centraal.

Voor de bestelwagens van Renault biedt Bluekens Fast & Pro, een uniek serviceconcept, waardoor je als ondernemer tijd hebt om te ondernemen en wij zorgen voor je bedrijfswagen.  

 

Onze Fast & Pro service:

 

·      Onze werkplaatsen hebben ruime openingstijden

·      Onderhoud kan snel en flexibel worden ingepland

·      Eén aanspreekpunt

·      Onderhoudscontracten op maat

·      24/7 Pechservice onderweg

·      Bandenservice

·      Vervangend vervoer

·      2 jaar garantie op onderdelen

·      Aantrekkelijke pakketprijzen voor onderhoud

·      Ruime voorraad nieuwe voertuigen

Alle gesloten Masters en Trafics worden geleverd inclusief betimmering, de zogenaamde lat-om-lat. Dit is één van de meeste populaire alternatieven voor wandbekleding. Het bekleden van de laadruimte met latten van boven tot onder heeft als voordeel dat je meer flexibiliteit hebt bij het bevestigen van de lading. We gebruiken hoogwaardige vuren latten, die zorgvuldig aan alle zijden zijn afgewerkt, wat zorgt voor een nette uitstraling.

Wat voor u de beste financieringsvorm is, hangt af van vele factoren: jouw voorkeur, het voertuig, de aanbetaling, looptijd en verwachte restwaarde. Voor Bluekens is financieren maatwerk. Samen kijken we naar welke bedrijfswagen je nodig hebt en welke financiering het beste bij je past.

 

Wij bieden financiering op maat:

 

 • Operational Lease
 • Financial Lease
 • Short Lease
 • Reparatie- en onderhoudscontracten

Momenteel heeft Bluekens een aantal bedrijfswagen op voorraad, maar daarvoor geldt op=op. Gedurende het jaar zal de levertijd van nieuwe bestelwagens oplopen, zeker als de nieuwe GSR-veiligheidseisen op 1 juli 2024 van kracht worden, dit zal naar verwachting een prijsverhoging van circa 10% veroorzaken en druk op de leveringen. Het is dus raadzaam niet te lang te wachten met de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen als je geen BPM of de verhoging door de nieuwe veiligheidseisen wil betalen.

De hoogte van het BPM-tarief hangt af van:

 

 • de CO2-uitstoot van een personenauto
 • de nettocatalogusprijs van een bestelauto, kampeerauto of motor
 • extra’s zoals accessoires

 

Hier vind je meer informatie.

Ben je ondernemer en ga je een bedrijfswagen kopen die op benzine, diesel of gas rijdt? Vanaf 1 januari 2025 kan je niet meer de BPM-vrijstelling voor ondernemers gebruiken. De overheid heeft als doel om de verkoop van emissievrije of heel zuinige bestelauto’s te stimuleren.

 

Nu bepaalt de nettocatalogusprijs hoe hoog het BPM-tarief is. Dat gaat veranderen: het tarief wordt bepaald door de CO2-uitstoot (zuinigheid) van de bestelauto. Tot en met 31 december 2024 kun je de BPM-vrijstelling nog gebruiken als je voldoet aan de voorwaarden van de ondernemersregeling. 

BPM staat voor ‘Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen’. Dit is een aanschafbelasting die je betaalt als je een nieuw voertuig koopt. Sinds 2007 waren ondernemers voor bedrijfswagens vrijgesteld van deze belasting, maar per 1 januari 2025 moeten ondernemers deze weer betalen. De BPM wordt met name bepaald op basis van CO2-uitstoot.

 

 • Geldig op alle Renault Trucks Trafic en Master voorraadmodellen van Bluekens Truck en Bus. Niet van toepassing op de E-TECH Trafic en E-TECH Master van Renault Trucks.
 • De actie loopt  tot 1 juni 2024.
 • Aanschaf van een voorraadvoertuig tijdens de actieperiode bij Bluekens Truck en Bus.
 • GVW < 3,5 ton = inclusief 1ste APK in jaar 3.
 • GVW > 3,5 ton = inclusief 1ste APK in jaar 1.
 • Onder onderhoud wordt verstaan: alle door de fabrikant gedurende deze periode voorgeschreven onderhoudsbeurten en de werkzaamheden die zijn vastgelegd (o.a. inspectie van het voertuig verversen van olie en vloeistoffen, exclusief Adblue, vervangen van filters en doorsmeren).
 • Niet inbegrepen zijn alle werkzaamheden buiten de voorgeschreven onderhoudsbeurten zoals het vervangen van slijtage-onderdelen.
 • Onderhoud dient uitgevoerd te worden door en bij je Bluekens Truck en Bus vestiging.
 • De periode van 3 jaar gratis onderhoud gaat in op de datum van aflevering (aan de klant) en eindigt 36 maanden na dato of bij het bereiken van 150.000 km (wat het eerste van toepassing is).
 • Het maximale jaarkilometrage bedraagt 75.000 km.
 • De actie is klantgebonden en niet overdraagbaar bij een tussentijdse verkoop of total-loss. Dan vervalt de actie.
 • APK exclusief bijkomende kosten.
 • Deze actie stopt eerder dan 3 jaar indien het voertuig als gevolg van zwaardere inzet of het bereiken van 150.000 km, de reguliere 3 beurten heeft gehad.
   

Uitbreiding van het contract in looptijd, kilometers en voorwaarden mogelijk. Vraag naar de voorwaarden.