Renault Master met 1000kg laadvermogen

Nu direct leverbaar: Renault Master Red EDITION met een laadbak met ruim 20m³ laadvolume en 1000 kg laadvermogen!

De opgebouwde Smartbox laadbak is licht van gewicht, waardoor er een laadvermogen van 1000 kg beschikbaar is. Daarnaast heeft de opbouw een laadvolume van 20 m3, zodat dit echt een allround Renault Master is.

✔ Met laadklep
✔ B-rijbewijs
✔ Uit voorraad leverbaar
✔ Inclusief 3 jaar onderhoud en de 1ste APK gratis*

*Garantie op het voertuig 2 jaar, garantie op de Smartbox 2 jaar. Onderhoud geldt alleen voor het voertuig, niet voor de opbouw.

Heeft u interesse in meer laadvermogen? Maak een afspraak of bel direct met Jan Hagens: 06 12 84 08 40!

Veiligheidssloten

De exclusieve Renault Trucks Editie

Renault Master Red EDITION, de nieuwe lichte bedrijfswagen van Renault Trucks, is standaard voorzien van vele exclusieve opties voor meer comfort, meer efficiency en meer veiligheid. De nieuwe Renault Master Red EDITION heeft een compleet nieuwe krachtige Euro 6 motor die ook nog eens zuinig omspringen met brandstof.

Lees meer over de Red EDITION »

Smartbox laadbak met laadklep

De Smartbox wordt opgebouwd uit 100% recyclebare materialen en is uiterst duurzaam. Dankzij deze eigenschappen kunt u in aanmerking komen voor de EIA, de energie-investeringsaftrek, waarmee u een deel van de investering mogelijk kunt aftrekken van de fiscale winst. Meer weten of informatie over hoe u in aanmerking komt voor deze regeling? Kijk op de website van de Rijksoverheid.

Kenmerken van de laadbak:

  • Voorzien van volledige ledverlichting
  • RVS hang- en sluitwerk
  • Slagvaste wanden
  • Standaard geïntegreerde vliegtuigrails met ladingszekeringscertificaat