Bluekens Truck en Bus is officieel dealer van Volvo Trucks en Renault Trucks. Ook is Bluekens busdealer voor het openbaar vervoer en de touringcarwereld. Tot slot is er een aparte werkplaats voor elektrisch en hybride aangedreven voertuigen.

Bluekens Truck en Bus heeft een totaalpakket aan diensten voor de transportondernemer. Vanuit onze vestigingen in Breda, Roosendaal, Oosterhout, Goes en Middelharnis nemen we onze klanten de dagelijkse zorg voor een voertuig uit handen: 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Voor onze vestiging in Middelharnis zijn wij op zoek naar een gedreven

Servicecoördinator

Wat doe je zoal in deze functie:

In deze functie ben je de spil tussen klant en werkplaats. Een zelfstandige en afwisselende functie die vraagt om een proactieve, klantgerichte houding en een goed inzicht in verhoudingen: zowel met klanten en collega’s als met het afwegen van commerciële belangen. Als servicecoördinator ben je het gezicht van onze aftersales: vóór, tijdens en na een werkplaatsbezoek lopen alle contacten met de klant via jou. Je signaleert de behoeften van de klant, neemt contact op om onderhoudswerkzaamheden in te plannen en stelt offertes op. Ook maak je de werkorders aan zodat de werkplaats alle informatie heeft om de werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Wat vragen we van je?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Aantoonbare affiniteit met de (bedrijfs)autobranche
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pre
  • Je werkt accuraat en hebt oog voor detail
  • Proactieve, servicegerichte houding en flexibele instelling
  • Geen 9-tot-5 mentaliteit

Ben jij degene die we zoeken? Dan bieden wij je

Bluekens Truck en Bus biedt je een vaste baan met gemotiveerde collega’s in een dynamische werkomgeving met doorgroeimogelijkheden. Binnen de functie kun je deelnemen aan het Bluekens Truck en Bus trainingsprogramma.

Solliciteer of stuur je cv met een korte motivatiebrief naar: jobs@bluekens.nl of naar Postbus 7202, 4800 GE Breda, afdeling Personeelszaken.

Stuur je cv met een korte motivatiebrief naar: jobs@bluekens.nl of naar Postbus 7202, 4800 GE Breda, afdeling Personeelszaken, of vul het sollicitatieformulier in.

Meer info? Bel Rudi van Putten: 06 30 73 56 78.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Bluekens Truck en Bus is servicepartner van