Is parts jouw ding? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bluekens Truck en Bus is een professioneel dealerbedrijf en vertegenwoordigt de merken Volvo Trucks en Renault trucks en bestelwagens. Wij zijn een familiebedrijf die de klant centraal stelt en streven naar een hoge klanttevredenheid. Onze medewerkers zijn de basis, die professioneel en met plezier hun vak uitoefenen. Voor diverse vestigingen zijn wij op zoek naar

(leerling) Partsmedewerkers

Functieomschrijving

Als Partsmedewerker beheer je de totale in- en uitgaande onderdelenstroom van ons magazijn. Je voorziet klanten en collega’s uit de werkplaats van advies en zorgt ervoor dat het juiste onderdeel op het juiste tijdstip klaarligt. Misgrijpen zal jou niet snel gebeuren, want je signaleert tijdig welke onderdelenvoorraad aangevuld moet worden.

Wat vragen wij van je?

  • Een mbo-opleiding met affiniteit voor techniek
  • Commerciële gedrevenheid, ook op het gebied van verkoop van onderdelen
  • Een duidelijke ambitie je verder te willen ontwikkelen in onze dynamische truckwereld

Wij bieden

Afhankelijk van jouw profiel , ervaring en ambities wordt er in het eerste jaar een intern leertraject opgestart om een goede truck- en bestelwagenbasis te leggen. Heb je verstand van techniek en computers en ben je leergierig en gedreven, twijfel dan niet en meld je aan.

Wij bieden een uitdagende en professionele omgeving om in te werken met fijne collega’s, volop mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Solliciteer of stuur je cv met een korte motivatiebrief naar: jobs@bluekens.nl of naar Postbus 7202, 4800 GE Breda, afdeling Personeelszaken.

Meer info? Bel Ton Hamelink: 06 20 41 18 46.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer!

Bluekens Truck en Bus is servicepartner van