Ben je geïnteresseerd in mensen en heb je passie voor de wereld van premium trucks en techniek en heb je hierbij ook weleens aan Bluekens Truck en bus gedacht? Lees dan even verder, wij zijn namelijk op zoek naar een

Accountmanager Volvo Trucks

We zoeken een accountmanager die weet wat er speelt en mee gaat in de laatste technische ontwikkelingen in de markt. Met de drive om te scoren samen met het team van Bluekens Truck en Bus.

Je wordt het gezicht van Bluekens voor de klanten in de regio Oosterhout en Breda. Je werkt nauw samen volgens een buddy systeem met je collega's van de binnendienst en aftersales, om het proces rondom de aankoop en aflevering continu op topniveau te krijgen en te houden.
Je communiceert helder en je weet klanten en prospects te enthousiasmeren met jouw product en de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

Bluekens scoort hoog op kwaliteit van service, innovatie, flexibiliteit, betrouwbaarheid en langdurige relaties. Daar zijn we trots op. Een familiebedrijf waar we samen gaan voor het beste en de beste willen zijn; elke dag weer!

Wat wordt er in deze functie van je verwacht?

  • Afgeronde HBO opleiding
  • Minimaal 3 jaar in een soortgelijke functie
  • Kennis van de techniek in transport en logistiek
  • Commercieel, ondernemend en resultaat gericht
  • Doorzetter, relatiegericht en daadkrachtig

Ben jij degene die we zoeken? Dan bieden wij jou

Volop ontwikkel- en scholingsmogelijkheden. Daarnaast uitstekende salariëring, passend bij de functie en zwaarte van de kandidaat. Auto, laptop, IPad en telefoon is in deze functie vanzelfsprekend.

Meer info of solliciteren?Neem contact op met Gerben Visscher van Newroadz via mailadres gerben.visscher@newroadz.nl of telefonisch 038 46 950 46.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteer!

Solliciteer!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com