Renault Trucks is leverancier van trucks, bestelwagens en truck gerelateerde producten. Ons doel is een intensieve relatie met onze klanten op te bouwen en functionele transportoplossingen te leveren die invulling geven aan de klantbehoefte. Renault Trucks is onderdeel van de Volvo Group, één van 's werelds grootste fabrikanten van trucks, bussen, uitrusting voor de bouw en aandrijfsystemen voor scheepvaart.

Voor versterking van het Sales team voor de regio Zeeland/Noord-Brabant zijn wij op zoek naar

Accountmanager Renault Trucks

Werkzaamheden

Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe Renault Trucks en alle truck gerelateerde producten. Je acteert als een partner door meer te denken over transportoplossingen en door een goede service te bieden. De klantrelaties zijn van uiterst belang en je bouwt het bestand verder uit door middel van actieve acquisitie. Signalen vanuit de markt vertaal je in de juiste acties voor Renault Trucks. Het totale proces van order tot aflevering is jouw verantwoordelijkheid. Met een nauwe samenwerking met de aftersales support werk je met gedrevenheid aan het vergroten van het marktaandeel van Renault Trucks in Nederland.

Wij zoeken

  • Je beschikt over een MBO diploma in, bij voorkeur, commercieel of auto technische richting;
  • Je hebt ruimte succesvolle werkervaring op het gebied van verkoop en aantoonbare affiniteit met trucks en transport;
  • Je bent proactief, zelfstandig en gericht op het behalen van de gestelde doelstellingen;
  • Tot slot is je optreden representatief en enthousiast.

Renault Trucks biedt

Een uitdagende functie waarin je onderdeel wordt van het ambitieuze sales team van Renault Trucks in Nederland. Naast de uitdagingen die deze functie biedt, zijn er mogelijkheden voor verdere professionele en persoonlijke groei binnen de Volvo Group.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HR van Renault Trucks.

Graag ontvangen we je CV en motivatiebrief per e-mail. Geef hierbij aan via welke bron je de vacature hebt gevonden. Dit mag naar:

Volvo Group Nederland
John Ritzen (HR Business Partner)
humanresources@volvo.com - 06 309 31 082

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bluekens Truck en Bus is servicepartner van