Comfortabele zomer specials

Comfortabele zomer specials

Voorjaarsactie Volvo TrucksVerhoog uw cabinecomfort

Als u fris en comfortabel achter het stuur zit, heeft u meer werkplezier en bent u een betere chauffeur. Onze speciale zomeraanbiedingen zorgen voor meer comfort in de cabine, zijn praktisch en halen de zomer in uw cabine.

 

Naar onze vestigingen

 

AANBIEDINGEN GELDIG VAN 1 JUNI 2017 TOT EN MET 31 AUGUSTUS 2017

 

HD Dashcam

HD Dashcam

Nog meer zicht met deze HD dashcam met een lens van 120°. De dashcam bespaart batterijen door automatisch uit te schakelen wanneer uw de motor uitzet en geeft u de mogelijkheid belangrijke beelden te bewaren. Let op: wordt zonder SD-kaart geleverd.

€ 60,-

toilettas

Volvo toilettas ophangbaar

Deze praktische, uitklapbare Driver Life toilettas maakt reizen wel erg gemakkelijk. De toilettas beschikt over meerdere vakjes, heeft een ophanghaak én is waterdicht (170x230 mm).

€ 15,-

ophangbeugel

Ophangbeugel

Geen natte handdoeken of kleding meer in uw truck met deze handige ophangbeugel. Met elastische riemen te bevestigen aan het bovenbed en gemakkelijk te verwijderen.

€ 35,-

Volvo drinkfles

Volvo drinkfles

Altijd water binnen handbereik met de Driver Life drinkfles (500 ml). De drinkfles is geschikt voor de meeste bekerhouders en beschikt over een karabiner handvat om vast te klemmen of op te hangen.

€ 4,-

papierhouder

Papierhouder

Met deze papierhouder heeft u altijd papier binnen handbereik voor vuile handen, spiegels of ruiten. Speciaal ontworpen om op de klerenhanger naast de bestuurdersstoel te passen.

€ 22,-

waterreservoir

Waterreservoir

Altijd voldoende drinkwater tot uw beschikking tijdens de warme zomerdagen. Deze watertank heeft een capaciteit van 6,5 liter en is speciaal op maat gemaakt voor uw Volvo FH.

€ 35,-

 

 

Onze zomerse producten zijn verkrijgbaar bij alle vijf vestigingen van Bluekens Truck en Bus. Wilt u zeker zijn dat uw product op voorraad is, bestel het telefonisch of per e-mail bij de vestiging van uw keuze. U bent van harte welkom.

 

Naar onze vestigingen


Actieprijzen zijn exclusief btw en kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of kortingen. Prijzen zijn geldig van 1 juni 2017 t/m 31 augustus 2017. Onder voorbehoud van tekst- en/of drukfouten.

Bluekens Truck en Bus is servicepartner van