Werken bij Bluekens Truck en Bus

Bluekens wil altijd in gesprek met talent!

Werken bij een vooraanstaand speler in de markt voor lichte en zware bedrijfswagens en bussen?
Reageer op een van de vacatures hiernaast of stuur een open sollicitatie.

Klik hier voor meer informatie!

Eerste bedrijfsautotechnici m/v
VDL Bus & Coach en Bluekens Truck en Bus zullen de service aan de openbaar vervoerbussen van Arriva in West Brabant gaan verzorgen. Bluekens Truck en Bus heeft een totaalpakket aan diensten voor openbaarvervoer organisaties en bus ondernemers, die de zorg voor een voertuig -24 uur per dag, 365 dagen per jaar- uit handen neemt.


Naast de busactiviteiten is Bluekens Truck en Bus officieel dealer van Volvo Trucks, Renault Trucks Lichte Bedrijfswagens en servicedealer voor Renault Trucks. Ook heeft het bedrijf een aparte werkplaats voor elektrisch en hybride aangedreven voertuigen. Er zijn vestigingen in Breda, Roosendaal, Oosterhout, Goes en Middelharnis. Bluekens Truck en Bus is wegens sterke uitbreiding van haar bus-activiteiten voor haar vestigingen in Breda en Roosendaal op zoek naar meerdere

Eerste bedrijfsautotechnici m/v

Eerste bedrijfsautotechnicus m/v
Bluekens Truck en Bus is officieel dealer van Volvo Trucks en Renault Trucks Lichte Bedrijfswagens en servicedealer voor Renault Trucks. Daarnaast is Bluekens busdealer voor het openbaar vervoer en de touringcarwereld. Tot slot is er een aparte werkplaats voor elektrisch en hybride aangedreven voertuigen.

Er zijn vestigingen in Breda, Roosendaal, Oosterhout, Goes en Middelharnis. Bluekens Truck en Bus heeft een totaalpakket aan diensten voor de transportondernemer dat hem de dagelijkse zorg voor een voertuig -24 uur per dag, 365 dagen per jaar- uit handen neemt. Bluekens Truck en Bus is voor haar vestiging in Roosendaal op zoek naar een

Eerste bedrijfsautotechnicus m/v

Bluekens Nieuws

Bluekens Nieuws is het relatiemagazine van Bluekens Truck en Bus. In dit magazine staat al het nieuws uit de transportwereld, Volvo Trucks en al onze diensten. In dit nummer onder meer het voordeel van een Volvo Gold Contract.
  • Bluekens Nieuws - Lente/Zomer 2014