Uw Renault truck / bedrijfswagen klaar voor de zomer

Uw Renault truck / bedrijfswagen klaar voor de zomer

Renault Trucks heeft een groot assortiment hoogwaardige accessoires om de prestaties van uw voertuigen te verbeteren, het chauffeurscomfort te verhogen of uw voertuigen te personaliseren.

Deze zeer comfortabele bodywarmer houdt u ook tijdens de koudere zomeravonden warm. Licht in gewicht met veel opbergmogelijkheden door de verschillende binnen- en buitenzakken.
Tijdens de warme zomerdagen zijn koude dranken in uw truck onmisbaar. Deze koeler werkend op 24 Volt maakt het mogelijk. 2 x 1,5 liter (fris)dranken mee te nemen.
Trekhaak nodig om deze zomer een caravan aan uw Renault Master te koppelen? Dat kan nu met onze kwalitatief hoogwaardige trekhaken.
Met dit blaaspistool houdt u uw cabine eenvoudig schoon. Met een slang van 2 meter en 8,5 bar druk blaast u moeiteloos vuil uit uw truck.
Met deze draadloze cameraset heeft u nu nóg meer zicht onderweg. Met de meegeleverde zuignap kunt u de monitor gemakkelijk aan het raam monteren.
Voldoende drinkwater tot uw beschikking hebben tijdens de warme zomerdagen is belangrijk. Met deze watertank met kraan kunt u een paar dagen vooruit.

  • Jan Hagens

    Jan Hagens

    Verkoopadviseur Renault Trucks
    Lichte Bedrijfswagens

Bluekens Truck en Bus is servicepartner van