Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze gratis nieuwsbrief en u ontvangt het laatste nieuws over Volvo Trucks, trainingen en acties automatisch!
Naam *
E-mail *
* Verplichte velden
Bekijk alle nieuwsbrieven

Bluekens Truck en Bus

Bluekens Truck en Bus is een full service Volvo Truck en Busdealer met vestigingen in Breda, Roosendaal, Oosterhout, Goes en Middelharnis. Daarnaast is Bluekens Truck en Bus servicedealer voor Renault Trucks en tevens dealer voor de Renault Trucks Lichte Bedrijfswagens. In Oosterhout en Middelharnis wordt bovendien de lichte lijn Iveco bedrijfswagens gevoerd.

Ook voor getrokken materieel is Bluekens Truck en Bus uw partner. Zo voert Bluekens Truck en Bus het merk Tracon Trailers en is zij servicedealer voor Schmitz Cargobul in Goes.

Bluekens Truck en Bus heeft al haar services en diensten samengevat in BlueCare, een totaalpakket aan diensten voor de transportondernemer dat hem de dagelijkse zorg voor een voertuig -24 uur per dag, 365 dagen per jaar- uit handen neemt.

Met BlueCare wordt de toekomst werkelijkheid, omdat het pakket tal van on-line diensten bevat. Zo kan de ondernemer met BlueCare optimale budgetbewaking realiseren. Uiteraard biedt Bluekens u de vertrouwde diensten en services, zoals financieringen, reparatie- en onderhoud, APK, laadklepservice en onder meer schadeherstel. In het kader van de 35-uur nascholing biedt Bluekens diverse gecertificeerde trainingen voor chauffeurs.