algemeen directeur Volvo Group Trucks NederlandDe integratie van het distributienetwerk van Volvo Group Trucks Nederland is inmiddels succesvol afgerond. " target="_blank">Volvo Trucks en Renault Trucks-klanten kunnen in Nederland nu profiteren van een sterker en dichter netwerk van 47 vestigingen met een breder productaanbod: van zware trucks tot lichte bedrijfswagens.

Begin 2013 maakte Volvo Group Trucks haar strategie bekend. Door het samenvoegen van de dealernetwerken van Volvo Trucks en Renault Trucks werd beoogd het aantal vestigingen in Nederland te vergroten. Daarnaast had de integratie ten doel de landelijke kwaliteit van de dienstverlening en het product- en dienstenaanbod per vestiging te vergroten.

“We zijn er trots op te kunnen melden dat we onze ambitie om een hoge dichtheid van het netwerk voor klanten te waarborgen, hebben bereikt. Het aantal vestigingen voor Volvo Trucks is gelijk gebleven en voor Renault Trucks bijna verdubbeld. We vertrouwen erop dat dit een uitstekende uitgangspositie is om de hoge kwaliteit van dienstverlening voor nu en de toekomst te garanderen”, verklaart Wabe van Solkema, algemeen directeur Volvo Group Trucks Nederland.

De integratie betekende voor klanten ook een verbreding van het productaanbod. Naast het onderhoud aan zware voertuigen verkopen de Volvo Group Trucks-dealers ">Renault Trucks lichte bedrijfswagens.

“De geïntegreerde vestigingen zijn volledig in lijn met onze strategie, waarmee we landelijk de kwaliteit van de dienstverlening aan onze gezamenlijke klanten beogen te verbeteren, de dichtheid van het netwerk hebben verhoogd en het productaanbod per vestiging hebben vergroot”, besluit Van Solkema.

 
pb_wabe_van_solkema.jpg